Adressenbestand HR managers

Start je campagne met accurate data van HR managers

Op zoek naar e-mailadressen van HR managers? BoldData geeft u toegang tot een database van meer dan 13.807 actuele adressen van HR contactpersonen in Nederland en 272.664 in Europa. Laat je bedrijf groeien en bereik duizenden HR managers, Hoofden personeelszaken en HR directeuren.

Koop maatwerk adressenbestand met HR managers

Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt bestand met bedrijfsadressen voor uw campagne. Wij kunnen HR managers selecteren op een groot aantal kenmerken: van regio tot omzet, sector en het aantal medewerkers. Van HR managers bij bedrijven in Amsterdam tot Utrecht en Venlo. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Adressenbestand HR managers

Adressenbestand HR Managers in Duitsland90972
Adressenbestand HR Managers in Zweden44042
Adressenbestand HR Managers in Spanje39341
Adressenbestand HR Managers in België29075
Adressenbestand HR Managers in Groot-Brittannië26853
Adressenbestand HR Managers in Denemarken18300
Adressenbestand HR Managers in Nederland10398
Adressenbestand HR Managers in Frankrijk5880
Adressenbestand HR Managers in Finland3897
Adressenbestand HR Managers in Oostenrijk2714
Adressenbestand HR Managers in Zwitserland2427
Adressenbestand HR Managers in Tsjechië556
Adressenbestand HRManagers in Poland181

Veelgestelde vragen over deze HR managers database

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email. Meer weten over zakelijke adressen kopen? Kijk dan hier!

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand in Nederland is € 425,-. Hiervoor kunt u ongeveer 1.000 actuele adressen kopen. Vertel ons uw doelgroep en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wilt u een bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • Persoonlijk E-mailadres contactpersoon (verschilt per land i.v.m. wetgeving)
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche
  • Website
  • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360