Bereik alle huishoudens

Bereik particulieren op grote schaal met onze huis aan huis database. BoldData maakt maatwerk huis aan huisbestanden van 7.7 miljoen adressen van huishoudens in Nederland. En 10 miljoen consumenten in België.  Geleverd in bulk voor huis-aan huis-verspreiding alle woonplaatsen. Van huis aan huis Amsterdam tot alle brievenbussen verspreiding in Nijmegen en Haarlem.

 

Huis aan Huis Amsterdam

Start je huis aan huis campagne in Amsterdam. Bereik alle huishoudens in Amsterdam met BoldData’s huis-aan-huis bestand. Perfect voor huis-aan-huis verspreiding, flyers, direct-mail en folders.

Meer informatie

Huis aan Huis Rotterdam

Start je huis aan huis campagne in Rotterdam. Bereik alle huishoudens in Rotterdam met BoldData’s huis-aan-huis bestand. Perfect voor huis-aan-huis verspreiding, flyers, direct-mail en folders.

Meer informatie

Huis aan Huis Utrecht

Start je huis aan huis campagne in Utrecht. Bereik alle huishoudens in Utrecht met BoldData’s huis-aan-huis bestand. Perfect voor huis-aan-huis verspreiding, flyers, direct-mail en folders.

Meer informatie

Huis aan Huis Tilburg

Start je huis aan huis campagne in Tilburg. Bereik alle huishoudens in Tilburg met BoldData’s huis-aan-huis bestand. Perfect voor huis-aan-huis verspreiding, flyers, direct-mail en folders.

Meer informatie

Huis aan Huis Den haag

Start je huis aan huis campagne in Den Haag. Bereik alle huishoudens in Den Haag met BoldData’s huis-aan-huis bestand. Perfect voor huis-aan-huis verspreiding, flyers, direct-mail en folders.

Meer informatie

Huis aan Huis Nijmegen

Start je huis aan huis campagne in Nijmegen. Bereik alle huishoudens in Nijmegen met BoldData’s huis-aan-huis bestand. Perfect voor huis-aan-huis verspreiding, flyers, direct-mail en folders.

Meer informatie

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360