Adressenbestand Marketing Managers

Start je campagne met accurate data van marketing managers

Op zoek naar e-mailadressen van Marketing managers? BoldData geeft u toegang tot een database van meer dan 11.187 actuele adressen van Marketing Managers in Nederland, 168.297 in Europa en  440.177 emailadressen  van marketing managers wereldwijd. Laat je bedrijf groeien en bereik duizenden Marketing managers, CMO’s en overige marketeers.

Koop maatwerk adressenbestand met marketing managers

Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt bedrijfsadressenbestand voor uw campagne. Wij kunnen adressen Marketing managers selecteren op een groot aantal kenmerken: van land tot omzet, branche en het aantal medewerkers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Adressenbestand Marketing Managers

Adressenbestand Marketing Managers in Duitsland70040
Adressenbestand Marketing Managers in Zweden36028
Adressenbestand Marketing Managers in Spanje25374
Adressenbestand Marketing Managers in Groot-Brittannië23174
Adressenbestand Marketing Managers in Denemarken17493
Adressenbestand Marketing Managers in België15527
Adressenbestand Marketing Managers in Nederland11187
Adressenbestand Marketing Managers in Frankrijk4729
Adressenbestand Marketing Managers in Finland4568
Adressenbestand Marketing Managers in Oostenrijk4095
Adressenbestand Marketing Managers in Tsjechië545
Adressenbestand Marketing Managers in Polen219
Adressenbestand Marketing Managers in Slowakije111

Veelgestelde vragen over deze marketing managers database

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit marketing managers adressenbestand is € 425,-. Hiervoor kunt u 1.000 actuele adressen kopen.

Wilt u een bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • Persoonlijk E-mailadres contactpersoon (verschilt per land i.v.m. wetgeving)
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche
  • Website
  • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360