Adressenbestand Inkoop Managers

Start je campagne met accurate data van inkoop managers

Wil je jouw product direct bij de juiste persoon aan de man brengen? BoldData levert maatwerkbestanden tot meer dan 15.663 actuele adressen van Inkoop Managers in Nederland en 418.039 adressen van purchasers wereldwijd Laat je bedrijf groeien en bereik duizenden inkopers, hoofden inkoop en hoofden procurement.

Koop maatwerk adressenbestand met inkoop managers

Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt zakelijk adressenbestand voor uw campagne. Wij kunnen Inkoop managers selecteren op een groot aantal kenmerken: van regio tot omzet, sector en het aantal medewerkers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Adressenbestand Inkoop Managers

Adressenbestand Inkoop Managers Zwitserland27861
Adressenbestand Inkoop Managers Duitsland162974
Adressenbestand Inkoop Managers Zweden36967
Adressenbestand Inkoop Managers Denemarken19489
Adressenbestand Inkoop Managers België17532
Adressenbestand Inkoop Managers Nederland15810
Adressenbestand Inkoop Managers Spanje15599
Adressenbestand Inkoop Managers Oostenrijk14228
Adressenbestand Inkoop Managers Groot-Brittannië11163
Adressenbestand Inkoop Managers Finland3344
Adressenbestand Inkoop Managers France32110
Adressenbestand Inkoop Managers Polen898

Veelgestelde vragen over deze inkoop managers database

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand in Nederland is € 425,-. Hiervoor kunt u ongeveer 1.000 actuele adressen kopen. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wilt u een bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit CBS, jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • Persoonlijk E-mailadres contactpersoon (verschilt per land i.v.m. wetgeving)
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche
  • Website
  • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap