Leads Kopen

Vergroot je sales pijplijn met leads van BoldData. Geheel op maat geleverd in Excel. Je kunt leads kopen op basis van 3.000+ kenmerken: van regio tot omzet, sector en aantal medewerkers.

Accurate leadsdata is van vitaal belang voor het behalen je sales targets. Stop met het verspillen van tijd door met hagel te schieten. Met de leads van BoldData zit je meteen aan tafel met de juiste persoon. Van directeuren tot HR managers en ICT managers. Vertel ons je doelgroep en wat voor leads je wilt kopen.  En start vandaag je campagne met de business leads van BoldData.

AVG proof business leads kopen

Je kunt leads kopen basis van meer dan 100+ doelgroepen : van branche en contactpersoon tot omzet en aantal werknemers. Daardoor bereik je alleen bedrijven die midden in je doelgroep vallen. Van horecabedrijven in de randstad tot CEO’s in heel Europa. Wij selecteren je doelgroep met extreme precisie.

Zo werkt leads kopen bij BoldData:

1

Vertel ons van welke doelgroep je leads wilt kopen

Onze data experts nemen de tijd om je organisatie, doelgroep en campagne te leren kennen. Gebaseerd op deze inzichten creëren we een op maat gesneden lead database samengesteld op basis van meer dan 100 criteria: branche tot omzet.

2

Ontvang een gratis telling van je doelgroep

Je ontvangt binnen 24 uur een offerte van het totale aantal leads in jouw ideal doelgroep en regio.

3

Levering B2B Leads in Excel

Tevreden? Dan leveren we de op maat gesneden lead bestand binnen 24 uur in Excel.

 

 

4

Start je campagne

Vul je pijplijn met nieuw sales op een effectieve en laagdrempelige manier.

Koop B2B leads Wereldwijd

Wordt Nederland te klein? Geen probleem: Wij beschikken over een lead database met 300 miljoen bedrijven in 200+ landen. Perfect voor internationale sales campagnes. Met de BoldData leads database zijn internationale bedrijven dichter dan ooit. Met honderduizenden leads van CEO’s, CFO en overige beslissers kan je genieten van hoge afleverpercentages en de wetenschap dat je berichten daadwerkelijk bij je doelgroep aankomt.

Call center leads kopen conform privacywetgeving

Elk telefoonnummer uit onze telefoongids met meer dan 300 miljoen bedrijven is afkomstig uit openbare bronnen zoals het handelsregister. Door alleen lokale gegevens te gebruiken, zorgen wij ervoor dat alle bronnen conformeren aan de Nederlandse Algemene verordening Gegevensbescherming Wetgeving. Deze bronnen hebben een breed scala aan activiteiten, zoals telecommunicatiebedrijven, lokale kamer van koophandels, jaarstukken, vakbladen, websites, beurzen, uitgeverijen, sociale media en andere commerciële partnerschappen. Meer weten weten over adressenbestanden kopen? Kijk dan hier!

Om onze privacygaranties te bewijzen, wordt BoldData jaarlijks gecontroleerd door de Data Driven Marketing Organization. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten dat wij zorgvuldig omgaan met bedrijfsgegevens. Daarom draagt BoldData het privacywaarborg van de branchevereniging voor datagedreven marketing (DDMA) gekregen. We nemen privacy uiterst serieus en werken alleen met bedrijfsdatabases die u kunt vertrouwen. Advies nodig? Neem contact op met onze privacy-expert.

Waarom huis-aan-huis data via BoldData?

  • Bereik alle 3.369.213 bedrijven met 2.982.001 contactpersonen
  • Messcherpe selecties door onze data experts
  • Privacy waarborg: data waar je op kunt vertrouwen
  • Klanten waarderen ons met een 9.3
  • B2B Leads kopen wereldwijd

Bekijk hieronder in welke doelgroepen je kunt bereiken

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360