Adressenbestand Kopen - Maatwerk

Ontdek nieuwe klanten met eersteklas B2B-adressenbestanden. Wij bieden op maat gemaakte adressenbestanden uit onze database met 3,5 miljoen bedrijfsadressen in Nederland, 2 miljoen adressen in België en 300 miljoen wereldwijd,

Onze geverifieerde, nauwkeurige en betrouwbare B2B-database combineert wereldwijd bereik met ongeëvenaarde lokale kwaliteit en expertise. Of je nu specifieke doelgroepen met extreme precisie wilt bereiken of alle 3.312.015 Nederlandse bedrijfsadressen in bulk wilt ontvangen, wij hebben de oplossing. Van data van Bouwbedrijven in Nederland tot alle Retailers in Europe en USA. Bovendien kun je nu een gratis sample met 10 adressen aanvragen om onze kwaliteit zelf te ervaren!

Het Perfecte Adressenbestand voor Jouw Campagne

Geef je campagnes de kwaliteit die ze verdienen met de beste B2B adressen. Waarom genoegen nemen met minder? Sluit je aan bij meer dan 3.000 bedrijven die onze adressenbestanden gebruiken om nieuwe klanten te vinden, hun database te verrijken of zelfs volledig nieuwe bedrijven op te bouwen. Ontdek vandaag nog de kracht van gepersonaliseerde doelgroepselectie met ons maatwerk adressenbestand. Vertel je doelgroep via het contactformulier en onze data experts sturen je binnen enkele uren een sample met offerte.

Koop een op maat gesneden adressenbestand in 3 stappen:
1

Vertel ons wie je wilt bereiken

Onze data experts nemen de tijd om je organisatie, doelgroep en campagne te leren kennen. Gebaseerd op deze inzichten creëren we een op maat gesneden adressenbestand, samengesteld op basis van meer dan 1500 criteria: van land en aantal werknemers tot sector en functie.

2

Ontvang een gratis telling van je adressenbestand

Je ontvangt binnen 24 uur een offerte en gratis, gedetailleerde telling van je adressenbestand. Een gratis sample met 10 contacten ontvangen? Geen probleem! Gebaseerd op jouw feedback perfectioneren we de adressenlijst.

3

Levering binnen 24 uur

Tevreden? Dan leveren we het op maat gesneden adressenbestand binnen 24 uur in Excel.

 

Het bestand is uitsluitend ter beoordeling van je doelgroep.

Adressenbestanden waar je op kunt vertrouwen

We leveren alleen eersteklas direct marketing data en houden onze adressenbestand in topconditie. Onze voortdurend groeiende MKB database wordt continu geverifieerd en geüpdatet. En voldoet volledig aan de privacy wetgeving. Kortom: data waar je op kunt vertrouwen. BoldData wordt jaarlijks gecontroleerd en heeft het Privacy Waarborg van de DDMA.

Adresbestand met hoogste aan data van Nederland

heb je een grote doelgroep? Of zoek jij klanten via massa mailings? Dan is het belangrijk dat je een hoge dekking datavelden en mailadressen hebt. Veel dataleveranciers bieden de KvK database aan met 3 miljoen kale postadressen. Maar meestal is het aantal e-mailadressen slechts bij 20% van deze bedrijven bekend. BoldData maakt gebruik van meer dan 100 verschillende bronnen, waardoor we van bijna alle bedrijven in Nederland (en wereldwijd) een e-mailadressen, websites, mobiele telefoonnummers kunnen leveren. Gebruik onze massa e-mailbestanden voor je campagnes en schaal je business tot grote hoogte! Meer weten over emailadressen kopen? Lees hier onze tips.

Adressenbestand kopen? Hier moet je op letten!

Een maatwerkbestand kan samengesteld worden uit 1.700 verschillende doelgroepen. Wij denken daar graag over mee! Toch is het belangrijk dat iemand de juiste vragen stelt en dat je pas de adressen koopt zodra je er klaar voor bent. Lees daarom eerst onze tips over het kopen van adressenbestanden. Je leest hier waar moet je aan denken bij het kopen van een adressenbestand! Een goed adressenbestand kan het verschil maken voor je campagne, denk er dus goed over na!

Wat kun je verwachten van adressenbestanden kopen bij BoldData

  • Wereldwijd bereik, onverslaanbare lokale adressenbestanden
  • Privacy waarborg: data waar je op kunt vertrouwen
  • Adressenbestand kopen is zo geregeld: levering binnen 24 uur
  • Onze klanten waarderen onze adressenbestanden met een 9.2
  • Try before you buy: vraag een gratis testbestand

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360