Bedrijven in Utrecht

Start je campagne met alle adressen van bedrijven in Utrecht

Dit overzicht met bedrijven in Utrecht is accuraat en 100% dekkend. Start je lokale campagne in Utrecht met een maatwerkbestand met alle 60.465 bedrijfsadressen in Utrecht van eersteklas datakwaliteit of zelfs alle 200.000+ bedrijven in provincie Utrecht. Van de top-Utrechtse bedrijven zoals Bol.com tot Stork en Ziggo of gewoon alle Utrechts MKB-ers.

Top 10 bedrijven in Utrecht

 • Cooperatieve Rabobank UA
 • NS Stations Retailbedrijf BV
 • Capgemini Nederland BV
 • ASR Nederland NV
 • DHL Parcel (Netherlands) BV
 • Intergamma Bouwmarkten BV
 • Volker Stevin Construction Europe BV
 • BAM Techniek BV
 • Centric Financial Professionals BV
 • Ordina Business Consulting & Solutions BV
 • Bol.com BV

Onze Utrechts bedijfsdata wordt wekelijks geverifieerd door geautomatiseerde processen en handmatige controle door een mens. Deze Utrechts adressenlijst biedt een complete dekking van alle organisaties in Utrecht of zelfs met filter op postcodegebied of juist de gehele provincie. BoldData’s lijst van bedrijven in Utrecht is dus geschikt voor alle doeleinden: van emailcampagnes tot belcampagne of voor analytische doeleinden.  Wij kunnen je doelgroep in Utrecht selecteren op een groot aantal kenmerken: van regio tot omzet, sector en het aantal medewerkers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Zoek je een andere woonplaats of land of zoek je consumenten? Geen probleem: we kunnen je wereldwijd helpen met adressen in alle landen en woonplaatsen.

Alle Bedrijven in Utrecht – per branche

Utrechtse Landbouw en agrariers52
Winning van delfstoffen in Utrecht1
Industrie Utrecht1001
Energiebedrijven in Utrecht75
Afvalbedrijven Utrecht53
Utrechtse Bouwnijverheid2269
Utrechtse Groot- en detailhandel; reparatie van auto's4696
Vervoer en opslag en logstieke bedrijven Utrecht1102
Horeca in Utrecht1874
IT bedrijven in Utrecht4827
Financiële instellingen en banken Utrecht7161
Vastgoedbedrijven in Utrecht1370
Utrechtse zakelijke dienstverlening 14692
Verhuurbedrijven Utrecht2211
Utrechtse Overheden in Gemeentes109
Onderwijs en scholen in Utrecht3808
Zorginstellingen in Utrecht6232
Cultuur, sport en recreatie in Utrecht6284
Utrechtse Overige dienstverlening9552

Veelgestelde vragen over deze Utrechts Database

Je vertelt ons je Utrechts doelgroep (en eventueel overige woonplaatsen) via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd is op je doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij je binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van je doelgroep inclusief prijsopgave. Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg je selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand is € 425,-. Hiervoor kunt u ongeveer 1.000 actuele adressen kopen. Vertel ons je doelgroep en woonplaats wij sturen je een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen, gegevens van brancheorganisaties, openbare bronnen, KvK register van Utrecht. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

Je kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

 • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres) –
 • Telefoonnummer
 • Naam contactpersoon
 • Functie contactpersoon
 • E-mailadressen van bedrijven in utrecht
 • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen) Utrecht
 • Branche
 • Website
 • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

Een lijst van alle bedrijven in Utrecht is slechts een deel van de mogelijkheden. Wij beschikken wereldwijd over bedrijven in alle woonplaatsen en landen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor jouw wensen. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Ja, BoldData beschikt over de adressen van alle particulieren en huishoudens in Utrecht en zelfs heel Nederland. Hou er rekening mee dat we van particulieren de adressen, namen en telefoonnummers mogen leveren. Emailadressen zijn dus niet leverbaar.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360