//
Naar boven

Maak kennis met BoldData

Op zoek naar nieuwe klanten? Een succesvolle benadering van uw doelgroep begint met actuele en kwalitatieve adressen. Maar waar vindt u deze adressen? Hier komt BoldData aan bod. Als onafhankelijke dataspecialist bieden wij u toegang tot meer dan 1.000 (inter)nationale adressenbestanden van de hoogste kwaliteit. Wij leveren voor uw campagne het adressenbestand dat perfect is afgestemd op uw doelgroep en doelstelling.

Waarom BoldData?
Onze dienstverlening gaat veel verder dan het leveren van een actueel en kwalitatief adressenbestand. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van direct marketing campagnes. En weten dus precies wat wel werkt en wat niet. Deze kennis zetten we graag in om u verder te helpen. Misschien is er een doelgroep waar u nog niet aan heeft gedacht? Of kunt u uw doelgroep veel gerichter benaderen, en dus geld besparen? Kortom: waardevol advies om uw campagne te optimaliseren.

Internationale campagnes
Zoekt u nieuwe klanten in het buitenland? Naast nationale campagnes, helpen wij onze klanten ook graag de grens over. BoldData is gespecialiseerd in het opzetten van wereldwijde campagnes. Wij beschikken over specifieke direct marketing kennis per land en werken nauw samen met lokale dataspecialisten door heel Europa om uw internationale campagne te laten slagen.

Privacy Waarborg keurmerk
BoldData beschikt over het Privacy Waarborg Keurmerk van DDMA (Data Driven Marketing Association). Dit betekent dat wij op een correcte manier omgaan met persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden. Organisaties die het Privacy Waarborg voeren, worden elk jaar gecontroleerd op naleving van privacywetgeving en de borging van informatiebeveiliging. Vragen over de wet- en regelgeving op het gebied van direct marketing? Neem contact met ons op!

 

Snel adressen nodig?

BoldData kan binnen één dag een op maat gemaakt adressenbestand leveren.

Gratis Prijsopgave

Kwaliteit bij BoldData

BoldData voert het DDMA Privacy Waarborg keurmerk omdat wij zorgvuldig met persoonsgegevens omgaan.