Emailadressen Financieel Directeuren

Start je campagne met accurate data van financieel directeuren

Op zoek naar nieuwe klanten in de financiële sector? BoldData geeft u toegang tot meer dan 8.187 actuele emailadressen van Financieel Directeuren in Nederland en 772.599 adressen in Europa. Laat je bedrijf groeien en bereik duizenden CFO’s, Financial managers, Heads of Finance en overige financiele beslissers.

Koop maatwerk adressenbestand met financieel directeuren

Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt adressenbestand voor uw campagne. Wij kunnen Financieel directeuren selecteren op een groot aantal kenmerken: van regio tot omzet, sector en het aantal medewerkers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Emailadressen Financieel Directeuren

Adressenbestand Financieel Directeuren in Zwitserland243206
Adressenbestand Financieel Directeuren in Spanje162634
Adressenbestand Financieel Directeuren in Duitsland108894
Adressenbestand Financieel Directeuren in Zweden62923
Adressenbestand Financieel Directeuren in Groot-Brittannië47728
Adressenbestand Financieel Directeuren in België35553
Adressenbestand Financieel Directeuren in Nederland12634
Adressenbestand Financieel Directeuren in Denemarken19740
Adressenbestand Financieel Directeuren in Oostenrijk19491
Adressenbestand Financieel Directeuren in Frankrijk15836
Adressenbestand Financieel Directeuren in Polen12742
Adressenbestand Financieel Directeuren in Finland9675
Adressenbestand Financiele Directeuren in Noorwegen30.98
Adressenbestand Financiele Directeuren in Czech Republic2831

Veelgestelde vragen over deze financieel directeuren database

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand in Nederland is € 425,-. Hiervoor kunt u ongeveer 1.000 actuele adressen kopen. Het minimumorderbedrag van dit bestand in Europa is € 750,-. Hiervoor kunt u ongeveer 2.000 actuele adressen kopen.Vertel ons uw doelgroep en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wilt u een bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • Persoonlijk E-mailadres contactpersoon (verschilt per land i.v.m. wetgeving)
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche
  • Website
  • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap