//
Naar boven

Bereik nieuwe klanten met adressenbestanden van de hoogste kwaliteit

  • 1000 (inter)nationale bestanden

  • een onafhankelijke positie

  • actuele adressen

  • de laagste prijs

Gratis prijsopgave

Haal meer resultaat uit uw campagnes!

Haal meer resultaat uit uw direct mail-, e-mail- en telemarketing campagnes met kwalitatieve adressen. Als onafhankelijke dataspecialist biedt BoldData u toegang tot meer dan 1.000 (inter)nationale adressenbestanden. Wij leveren voor uw campagne het bestand dat perfect is afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Bespaar tijd en geld en bereik nieuwe klanten.

Vragen? Onze dataspecialisten denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor gratis advies op maat of vraag een onafhankelijke offerte aan.

Ontdek de mogelijkheden…

BoldData biedt u toegang tot meer dan 1.000 adressenbestanden!

Wij leveren data voor...

Direct mail

42 miljoen B2B adressen

Telemarketing

18 miljoen zakelijke telefoonnummers

E-mail marketing

5 miljoen opt-in e-mailadressen

Klantenbestand

Altijd up-to-date

PostNL en BoldData

BoldData is gespecialiseerd in het begeleiden van internationale campagnes. PostNL heeft in BoldData dan ook dé partner gevonden om haar klanten te ondersteunen bij het vinden van de juiste doelgroep in het buitenland. Met onze internationale expertise helpt PostNL haar klanten om nieuwe klanten in het buitenland te bereiken.

Wij bieden toegang tot alle internationale adressenbestanden en werken nauw samen met dataspecialisten over de hele wereld. Wij zetten onze jarenlange ervaring met het begeleiden van internationale campagnes graag in om bedrijven de grens over te helpen. Zo dient u bijvoorbeeld niet alleen rekening te houden met de taal, maar ook met de manier van adresseren bij direct mail en de privacy wetgeving op het gebied van e-mailmarketing. Kortom: waardevolle expertise om internationale campagnes te laten slagen.