Bedrijven in Amsterdam

Start je campagne met alle adressen van Amsterdam van de hoogste kwaliteit

Gebruik een 100% compleet overzicht van alle bedrijven in Amsterdam. BoldData helpt je op weg met een maatwerkbestand met alle 272.948 bedrijfsadressen in Amsterdam van uitzonderlijke datakwaliteit. Van Amsterdamse trots als Heineken en Booking tot de Vrij Universiteit van Amsterdam.

Alle gegevens van bedrijven in Amsterdam komen uit lokale en accurate bronnen die dagelijks geupdate worden. Naast bedrijfsnamen en adressen beschikken we over emailadressen in Amsterdam, telefoonnummers, contactpersonen en website.  BoldData’s Excel adressenbestand van Amsterdamse bedrijven is dus geschikt voor alle doeleinden: van emailmarketing tot telemarketing of voor statistisch onderzoek.  Wij kunnen je doelgroep in Amsterdam selecteren op een groot aantal kenmerken: van regio tot omzet, sector en het aantal medewerkers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Zoek je een andere woonplaats of land? Geen probleem: we kunnen je wereldwijd helpen met adressen in alle landen en woonplaatsen.

Alle Bedrijven in Amsterdam – per branche

Amsterdamse Landbouw, bosbouw en visserij149
Winning van delfstoffen in Amsterdam178
Industrie Amsterdam3831
Energiebedrijven Amsterdam290
Afvalbedrijven Amsterdam147
Amsterdamse Bouwnijverheid8489
Amsterdamse Groot- en detailhandel; reparatie van auto's19837
Vervoer en opslag en logstieke bedrijven in Amsterdam6934
Horeca in Amsterdam8361
IT bedrijven in Amsterdam17033
Financiële instellingen en banken Amsterdam49665
Vastgoedbedrijven in Amsterdam6159
Amsterdamse zakelijke dienstverlening in Amsterdam52545
Verhuurbedrijven Amsterdam9213
Amsterdamse Overheden en Gemeentes232
Onderwijs en scholen in Amsterdam9953
Zorginstellingen Amsterdam16166
Cultuur, sport en recreatie in Amsterdam24476
Amsterdamse Overige dienstverlening34909
Totaal alle bedrijven Amsterdam268579

Veelgestelde vragen over deze Amsterdamse Database

Je vertelt ons je Amsterdamse doelgroep (en eventueel overige woonplaatsen) via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd is op je doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij je binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van je doelgroep inclusief prijsopgave. Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg je selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand is € 425,-. Hiervoor kunt u ongeveer 1.000 actuele adressen kopen. Vertel ons je doelgroep en woonplaats wij sturen je een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

Je kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres) – Bedrijven in Amsterdam
  • Telefoonnummer – Bedrijven in Amsterdam
  • Naam contactpersoon – Bedrijven in Amsterdam
  • Functie contactpersoon – Bedrijven in Amsterdam
  • E-mailadres – Bedrijven in Amsterdam
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen) – Bedrijven in Amsterdam
  • Branche – Bedrijven in Amsterdam
  • Website – Bedrijven in Amsterdam
  • Import/export – Bedrijven in Amsterdam

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

Alle bedrijven in Amsterdam is slechts een deel van de mogelijkheden. Wij beschikken wereldwijd over bedrijven in alle woonplaatsen en landen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor jouw wensen. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap