Zakelijke adressen kopen Nederland

Boos je business met onze eersteklas zakelijke adressen en B2B data

Via zakelijke adressen kopen start je campagne en begin met vinden van nieuwe klanten in Nederland en zelfs wereldwijd. Bereik je doelgroep met extreme precies met een maatwerkselectie die binnen 24 uur in Excel geleverd kan worden of een bulk licentie met alle 3 miljoen zakelijke adressen in Nederland 30 miljoen bedrijfsadressen wereldwijd. 

BoldData levert alleen zakelijke adressen die conform de AVG wetgeving verzameld en geleverd worden. Dit doen we door honderden betrouwbare en unieke bronnen te combineren met slimme software en een team van gedreven data experts. Daarnaast is BoldData de enige dataleverancier die persoonlijke emailadressen van specifieke contactpersonen kan leveren zoals HR managers, IT managers and directeuren. Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt adressenbestand voor uw campagne. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Zakelijke adressen kopen: 3.199.878 bedrijfsadressen

Landbouw, bosbouw en visserij bedrijfadressen kopen85468
Winning van delfstoffen zakelijke adressen kopen 1275
Industrie bedrijfsaadressen kopen 86618
Productie en distr. van en handel in elektriciteit, aardgas, stoom en gekoelde lucht 3996
Winning en distributie van water; afval- en afvalwaterbeheer en sanering 4214
Bouwnijverheid zakelijke adressen kopen 217569
Groot- en detailhandel; reparatie van auto's bedrijfsaadressen kopen 340811
Vervoer en opslag B2B adressen kopen 62282
Logies-, maaltijd-, en drankverstrekking Bedrijfsadressen kopen 80428
Informatie en communicatie Zakelijke adressen kopen 121210
Financiële instellingen Bedrijfsadressen kopen 129526
Verhuur van en handel in onroerend goed B2B adressen kopen 59476
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening 494463
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening 109681
Openbaar bestuur, overheidsdiensten en verplichte sociale verzekeringen 6587
Onderwijs B2B adressen kopen 115867
gezondheids- en welzijnszorg Bedrijfsadressen kopen 258021
Cultuur, sport en recreatie Zakelijke adressen kopen 163485
Overige dienstverlening Bedrijfsadressen kopen 310263
Huishoudens als werkgever; productie van goederen en diensten door huishoudens 30
Extraterritoriale organisaties en lichamen Bedrijfsadressen kopen 81
Huishoudens als werkgever; productie van goederen en diensten door huishoudens
Extraterritoriale organisaties en lichamen

Mailing adressen kopen

Direct mail campagnes hebben nog steeds de hoogste attentiewaarde. Toch moet je je niet vergissen in de kosten. Je zit namelijk met drukwerk en kosten voor de verspreiding. Daarom is zo belangrijk om accurate data te gebruiken. Geen enkele dataleverancier kan de nauwkeurigheid, kwaliteit en diepgang van BoldData’s database evenaren, omdat we gebruik maken van honderden AVG secure bronnen. Niet voor niets heeft PostNL de handen ineen geslagen met BoldData voor de ondersteuning bij het leveren van mailing adressen.  Wil je mailing adressen kopen? Vertel je doelgroep aan een data expert via sales@bolddata.nl of + 31(0)20 705 2360.  Let op: emailadressen kopen is mogelijk. Maar houdt rekening met afwijkende regels voor B2B en B2C adressen. Lees daarom eerst ons blog over emailadressen kopen.

Veelgestelde vragen over bedrijfsadressen kopen bij BoldData

De prijsstelling is eenvoudig; we rekenen een prijs per adres. Deze prijs is afhankelijk van het aantal adressen dat je nodig hebt.

 • Adressen kopen particulieren:

De minimale bestelwaarde om particulieren adressen te kopen is € 925, -. Dit komt overeen met ongeveer 5.000 up-to-date consumenten adressen. Bekijk hier onze prijslijst. Vertel ons je doelgroep en wij sturen je een gratis offerte. Bel +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

 • Zakelijke adressen kopen:

Het minimumorderbedrag voor zakelijke adressen te kopen is € 425,-. Dit komt overeen met ongeveer 1.000 up-to-date zakelijke adressen in Nederland. Vertel ons je doelgroep en wij sturen je een gratis offerte. Bel +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je vertelt ons je doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar het adressenbestand dat perfect is afgestemd op je doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij je binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van je doelgroep inclusief prijsopgave. Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg je selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 48 uur per email.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met een data-expert op +31 (0)20 705 2360. Op basis van deze inzichten ontvang je binnen 48 uur een gratis offerte.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

 • postadressen 2.813.222 – zakelijke adressen kopen
 • websites 1.089.119 – zakelijke adressen kopen
 • email adressen lijst kopen 1.001.547
 • persoonlijke email adressen kopen 201.889
 • telefoonnummers 2.480.447 Adressenlijst kopen
 • mobiele telefoonnummers kopen 820.707
 • faxnummer 320.192 – adressenlijst kopen
 • omzetgegevens 108.276 – zakelijke adressen kopen
 • aantal werknemers 108.276 – database adressen kopen
 • import/export gegegens 408.276 – bedrijfsadressen kopen

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

Hieronder tref je een opsomming aan van de data die beschikbaar is.

 • Adressen kopen particulieren – Algemene informatie: achternaam, voornaam, geslacht, taal, leeftijd
 • Adressen kopen consumenten – Contactinformatie: postadres, telefoon (emailadressen zijn niet beschikbaar voor marketingdoeleinden)
 • Adressen particulieren kopen – Gezinsinformatie: type huishouding, aantal kinderen, type inkomen
 • Adressenbestand particulieren kopen – Interessegebieden: fietsen, wandelen, reizen, beleggen
 • Adressen consumenten kopen – Woninginformatie: huur of koop, bouwjaar, type woning etc.

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

Meer informatie over de beschikbare data vind je in deze datasheet over ons adressenbestand met particulieren.

BoldData levert alleen particulieren adressenbestanden die doorlopend onderhouden worden. Dit zijn openbare bronnen zoals het handelsregister met adressen kopen Kamer van Koophandel, BAG, CBS, Kadaster, telefoonboeken, professionele gidsen en overlijdensregisters. Maar ook samenwerkingsverbanden zoals enquêteformulieren en abonneebestanden. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een particulieren database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een consument die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week verhuisd zijn. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

Ja. Maar allereerst is het belangrijk om te weten dat er met de ingang van de AVG wetgeving niks veranderd qua direct marketing en e-mail marketing. Lees ook ons blog hier.  Er wijzigt vooral veel voor het verwerken en actueel houden van data. In dit opzicht zijn al onze data complementair aan de AVG wetgeving.

BoldData maakt namelijk gebruik van een gerechtvaardigd belang als rechtsgrond voor onze gegevensverwerking. Dit doen we altijd door een balansbeoordeling uit te voeren, die onze interesse voor de verwerking van de gegevens en het recht op privacy van het individu verifieert en in evenwicht brengt. In algemene termen, dit is wat de balansbeoordeling omvat:

 • Een beschrijving van het gemeenschappelijk belang van BoldData en een evaluatie als de gegevensverwerking noodzakelijk en proportioneel is voor het doel dat we hebben.
 • De impact op de individuen en of zij redelijkerwijs verwachten wat er met hun gegevens zal gebeuren, evenals hoe gevoelige gegevens zijn, hoeveel gegevens worden gebruikt en hoe deze worden verwerkt;
 • Aanvullende voorzorgsmaatregelen die we hebben ingesteld en die de impact op de individuen kunnen beperken, zoals dataminimalisatie, privacyverbeterende technologieën; grotere transparantie, het recht om niet deel te nemen en dataportabiliteit.

De registratie van de balansbeoordeling wordt opgeslagen, zodat we de overwegingen die we hebben gemaakt kunnen aantonen. Bij het afwegingsproces moeten we aan alle eisen voor de rechten van het individu voldoen. We nemen ook technische en organisatorische maatregelen om de gegevens van individuen te beveiligen.

BoldData wordt jaarlijk geaudit door de DDMA en is gerechtigd om het privacy keurmerk te voeren.

Neem contact met ons op voor advies op maat of meer informatie over privacywetgeving via +31 (0) 20 705 2360 of info@bolddata.nl. Wij zijn hier om te helpen!

 

Is zakelijke adressen kopen kamer van koophandel niet veel goedkoper?

Zakelijke Adressen kopen bij de KvK lijkt goedkoper! Maar uiteindelijk ben je vaak duurder uit, want de kvk rekent een prijs gegeven dat je koopt (contactpersoon, telefoonnummer, postadres etc.). Ook levert de KvK geen emailadressen. BoldData levert altijd een volledige dataset* met alle informatie die beschikbaar is waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent.

*een volledige dataset bevat: postadres (NAW), telefoonnummer, branche, aantal werknemers, persoonlijk emailadressen en/of algemeen e-mailadres, naam contact persoon, functie, mobiel nummer (indien beschikbaar), website (indien beschikbaar), werknemersklasse en KVK nummer

Let op dat je bij de kvk geen b2c adressen kunt kopen.

B2B adressen kopen is mogelijk meer dan 100 landen bij BoldData. Alle data wordt op een AVG secure manier verzameld via locale handelregisters en samenwerkingen met lokale uitgeverijen en bedrijven.

Anders dan bij zakelijke adressenbestanden, zijn de mogelijkheden qua consumenten adressen zeer afwijkend per land. Je hebt te maken met afwijkende wetgeving en demografische kenmerken. In principe kunnen we je in bijna ieder land voorzien met adressen van particulieren, maar het zal per land verschillen of we kunnen selecteren op leeftijd, gezinnen, woning, hobbies, etc. In de regel kan je er vanuit gaat dat de selectiemogelijkheden in Nederland ook beschikbaar zullen zijn in de meeste West Europese landen, zoals Belgie, Frankrijk, Duitsland, UK, Spanje en alle landen in Scandinavie.

Wil je consumenten over de grens bereiken? Neem dan contact op met een data expert via +31 (0) 20 705 2360 of info@bolddata.nl. Wij zijn hier om te helpen!

 

Wil je van BoldData een adressenlijst kopen?

Heel simpel: Vertel ons gewoon wie je wilt bereiken en in welke regio. Of welke branche je wilt bereiken bij het kopen van B2B Adressen.

Op basis hiervan ontvang je binnen 48 uur een offerte een gedetailleerd overzicht van je adressenbestand. Let op: we kunnen geen gratis samples aanleveren van consumentenadressen. Bij Zakelijke adressen kopen is het mogelijk om eerst een gratis sample van 10 adressen aan te vragen.

Akkoord met de offerte en wil je de adressen kopen? Vertel ons wanneer je campagne start. Vervolgens bezorgen we de aangepaste adressenlijst binnen 2 – 3 werkdagen in Excel (zakelijke adressen kopen is zelfs mogelijk binnen 24 uur). Vervolgens kan je starten om met uiterste precisie je doelgroep te bereiken.

Neem telefonisch contact op met +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap