Adressenbestand IT managers

Start je campagne met accurate data van IT managers

Op zoek naar e-mailadressen van IT managers? BoldData geeft u toegang tot een adressenbestand van meer dan 11.738 actuele adressen van IT contactpersonen in Nederland & 417.654 emailadressen van IT managers wereldwijd. Laat je bedrijf groeien en bereik duizenden IT managers, CIO’s, systeembeheerders en overige ICT contactpersonen.

Koop maatwerk adressenbestand met IT managers

Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt adressenbestand voor uw campagne. Wij kunnen IT managers selecteren op een groot aantal kenmerken: van land tot omzet, branche, regio (bijv. IT managers in Amsterdam) en het aantal medewerkers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Adressenbestand IT managers

Adressenbestand IT managers in Zwitserland25525
Adressenbestand IT managers in Duitsland54574
Adressenbestand IT managers in Zweden38793
Adressenbestand IT managers in Spanje26984
Adressenbestand IT managers in Denemarken17451
Adressenbestand IT managers in Groot-Brittannië17233
Adressenbestand IT managers in België13060
Adressenbestand IT managers in Nederland11459
Adressenbestand IT managers in Frankrijk55373
Adressenbestand IT managers in Oostenrijk3686
Adressenbestand IT managers in Finland3235
Adressenbestand IT managers in Polen2

Veelgestelde vragen over deze IT managers database

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit IT managers adressenbestand is € 425,-. Hiervoor kunt u 1.000 actuele adressen kopen. Vertel ons uw doelgroep en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wilt u een bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • Persoonlijk E-mailadres contactpersoon (verschilt per land i.v.m. wetgeving)
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche
  • Website
  • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360