Huis aan Huis Verspreiding

Start je huis aan huis campagne met 16 miljoen brievenbusadressen in Nederland. Bereik allen brievenbussen met BoldData's huis-aan-huis database. Perfect voor huis-aan-huis verspreiding, flyers, direct-mail en folders.

Bereik particulieren op grote schaal met onze huis aan huis verspreiding service. BoldData maakt maatwerk huis aan huisbestanden van 7.7 miljoen adressen van huishoudens met meer dan 16 miljoen consumenten in Nederland. En 10 miljoen consumenten in België.  Geleverd in bulk voor huis-aan huis-verspreiding alle woonplaatsen. Van huis aan huis verspreiding in Amsterdam tot alle huis aan huis reclame in Nijmegen en Rotterdam.

Minder overlast, meer bereik

Huis-aan-huis data wordt samengesteld op basis van meer dan 100+ doelgroepen : van gezinssamenstelling tot leeftijd, inkomen en woninginformatie. Daardoor bereik je alleen huishoudens die midden in je doelgroep vallen. Van huishoudens in een koopwoningen met tuin tot adressen van senioren in de Randstad. Wij selecteren je doelgroep met extreme precisie. Dit voorkomt overlast bij ontvangers en is beter voor de response van je huis-aan-huis mailing.

Zo werkt huis-aan-huis verspreiding via BoldData:

1

Vertel ons welke regio je wilt bereiken

Onze data experts nemen de tijd om je organisatie, doelgroep en campagne te leren kennen. Gebaseerd op deze inzichten creëren we een op maat gesneden huis aan huis adressenbestand, samengesteld op basis van meer dan 100 criteria: van gezinssamenstelling tot leeftijd en inkomen.

2

Ontvang een gratis telling van je doelgroep

Je ontvangt binnen 24 uur een offerte van het totale aantal huis aan huis adressen in jouw ideal doelgroep en regio.

3

Levering huis-aan-huis adressen

Tevreden? Dan leveren we de op maat gesneden huis aan huis adressen binnen 48 uur in Excel.

 

 

4

Huis aan huis verspreiding door specialist

BoldData brengt je in contact met de goedkoopste verspreidings experts die voor jou bekijken welke verzending het best past.

5

Bereik alle Nederlanders

Op de afgesproken datum bereik je op een effectieve en laagdrempelige manier je doelgroep in Nederland met je brief of folder

Ja ja sticker op de brievenbus

Het bereiken van alle Nederlandse huishoudens gaat steeds moeilijk worden omdat steeds meer gemeentes gaan werken met de ja/ja-sticker op de brievenbus. Alleen huishoudens die een nieuwe Ja-Ja sticker plakken krijgen in het vervolg nog folders en brochures. Amsterdam is al gestart met de JaJa sticker. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Amsterdamse brievenbussen zonder sticker door de folderbezorgers moeten worden voorbijgegaan. Dit is een probleem voor veel retailers en adverteerders. Tenzij je gebruik maakt van geadresseerde huis-aan-huis data van BoldData. Wij beschikken over een database met 7 miljoen huishoudens huishoudens.  Perfect voor huis aan huis verspreiding!

Folder alternatief Amsterdam – Huis aan huis verspreiden in Amsterdam

De gemeente Amsterdam start is per 01-01-2018 gestart met de ja-ja sticker. Geadresseerde Huis-aan-huis data is het alternatief om alle Amsterdammers in de brievenbus te bereiken. Andere grote gemeenten in Nederland, zoals Rotterdam, Den-Haag en Leiden, hebben aangegeven de ontwikkelingen in Amsterdam te volgen. Onze huis aan huis database kan geleverd worden in alle gemeentes in Nederland. Starten met huis-aan-huis verspreiding in jouw omgeving? Vertel ons welke regio via het contactformulier of bel met een data expert via via +31(0)20 705 2360.

Huis aan huis reclame conform privacywetgeving

BoldData levert alleen huis-aan-huis data die conform de AVG wetgeving verzameld en geleverd worden. Dit doen we door gebruik te maken van honderden betrouwbare en unieke bronnen. De data wordt altijd in een beveiligde omgeving geleverd aan de verspreider. Daarnaast worden alle huis-aan-huis adressen die ingeschreven staat bij het Postfilter verwijderd. Dit register verzamelt alle adressen waar géén geadresseerde reclame naartoe gestuurd mag worden. Vragen over de privacywetgeving? Neem contact op met een privacy expert via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected].

Waarom huis-aan-huis data via BoldData?

  • Bereik alle huishoudens in Nederland – ook met een nee/nee sticker
  • Minder overlast bij consument door messcherpe selecties
  • Privacy waarborg: data waar je op kunt vertrouwen
  • Klanten waarderen ons met een 9.3
Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360