Lead Generatie: no cure, no pay!

Staat jouw sales team te trappelen om ready-to-call leads? Laat dat maar aan BoldData over!

B2B leads genereren kost veel tijd, daarom doen wij al het werk voor je. We beschikken over de expertise en ervaring om een top notch emailcampagne voor je te creëren: van het selecteren van je ideale doelgroep tot het opmaken en verzenden van de campagne. Het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken, is het sluiten van de deal. En de kers op de taart? Je betaalt alleen voor het resultaat.

Zo werkt het:

1

Vertel ons wie je wilt bereiken en waarom

Onze data experts nemen de tijd om je organisatie, doelgroep en campagne te leren kennen.

2

We bouwen je campagne

Gebaseerd op deze inzichten en onze expertise creëren we een ijzersterke b2b emailcampagne. Van het schrijven de content tot het design van het template.

3

Start lead generatie campagne

Tijd om leads te genereren. We leveren leads van hoge kwaliteit. Dagelijks of wekelijks.

4

Seal the deal

We leveren warme leads, nu is het aan je sales team om ze in te koppen.

Zet onze toonaangevende b2b database voor je aan het werk

Een succesvolle lead generatie campagne begint met eersteklas b2b data. Onze toonaangevende b2b database bestaat uit 227 miljoen contacten bij meer dan 341 miljoen bedrijven wereldwijd, verwelkomt elke maand meer dan 600.000 nieuwe bedrijven en wordt voortdurend geverifieerd en geüpdatet. Perfect voor lead generatie!

Lead generatie specialisten

We zijn een team van direct marketeers en database specialisten met meer dan 10 jaar ervaring in internationale marketing en data. We hebben 1.000+ klanten geholpen om nieuwe klanten te bereiken. Samen met ons netwerk van top notch copywriters en designers, hebben wij alles in huis om nieuwe klanten voor je te vinden.

Prijs per gekwalificeerde lead

Je betaalt alleen voor het resultaat. Geen setup kosten, alleen het aantal gekwalificeerde leads. Voor de campagne start, bepalen we de prijs per lead voor jouw campagne. De prijs is gebaseerd op het aantal werknemers, omzet en de branche van je doelgroep. De prijs per lead in Finance en IT start bijvoorbeeld vaak op € 50,- . En de prijs per lead in Toerisme en Onderwijs start op € 25,-. Neem contact op met onze lead generation experts om jouw prijs per lead te bepalen.

Waarom lead generation via BoldData?

  • Je betaalt alleen voor het resultaat
  • Wereldwijd bereik
  • Privacy waarborg: data waar je op kunt vertrouwen
  • Klanten waarderen ons met een 8.7
Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360