Bedrijven in Rotterdam

Start je project met alle adressen van bedrijven in Rotterdam van de hoogste kwaliteit

Start je project met een 100% compleet overzicht van alle bedrijven in Rotterdam. BoldData levert een maatwerkbestand met alle 119.535 bedrijfsadressen in Rotterdam van de hoogste kwaliteit. Van Rotterdamse hoogvliegers als Nationale Nederlanden, Unilever en Erasmus Universiteit. Tot de adressen van alle Rotterdamse MKB bedrijven en ZZPers.

Top 10 Grote Bedrijven in Rotterdam

 • Unilever Nederland BV
 • Rhenus Logistics BV
 • Aon Nederland CV
 • Engie Services West Industrie BV
 • Sodexo BV
 • Stichting Pameijer
 • NV Eneco Beheer
 • Stedin Netbeheer BV
 • Stichting Maasstad Ziekenhuis
 • Eneco Consumenten BV
 • Deloitte Accountants BV

BoldData’s overzicht met Rotterdamse bedrijven wordt geleverd in Excel en bevat emailadressen, telefoonnummers en postadressen van alle Rotterdamse Bedrijven. Ons adressenbestand van Rotterdamse bedrijven is dus geschikt voor alle doeleinden: van marketing tot analyse of marktonderzoek.  Wij kunnen je doelgroep in Rotterdam selecteren op een groot aantal kenmerken: van regio tot omzet, sector en het aantal medewerkers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Zoek je een andere woonplaats of de provincie Zuid Holland? Geen probleem: we kunnen je wereldwijd helpen met adressen in alle landen en woonplaatsen.

Alle Bedrijven in Rotterdam – per branche

Rotterdamse Landbouw, bosbouw en visserij350
Winning van delfstoffen Rotterdam94
Industrie in Rotterdam2570
Energiebedrijven Rotterdam192
Afvalbedrijven in Rotterdam176
Rotterdamse Bouwnijverheid7443
Rotterdamse Groot- en detailhandel; reparatie van auto's11597
Vervoer en opslag en logstieke bedrijven Rotterdam3724
Horeca in Rotterdam3368
IT bedrijven in Rotterdam4991
Financiële instellingen en banken Rotterdam16724
Vastgoedbedrijven in Rotterdam2122
Rotterdamse zakelijke dienstverlening Rotterdam20530
Verhuurbedrijven in Rotterdam4348
Rotterdamse Overheden en Gemeentes192
Onderwijs en scholen in Rotterdam4524
Zorginstellingen Rotterdam9712
Cultuur, sport en recreatie in Rotterdam8067
Rotterdamse Overige dienstverlening16873
Totaal alle bedrijven Rotterdam117599

Veelgestelde vragen over deze Rotterdamse Database

Je vertelt ons je Rotterdamse doelgroep (en eventueel overige woonplaatsen) via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd is op je doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij je binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van je doelgroep inclusief prijsopgave. Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg je selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand is € 425,-. Hiervoor kunt u ongeveer 1.000 actuele adressen kopen. Vertel ons je doelgroep en woonplaats wij sturen je een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden uit openbare bronnen zoals het kadaster, KvK en CBS. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden van o.a. de KvK en CBS. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

Je kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

 • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres) – Bedrijven in Rotterdam
 • Telefoonnummer – Bedrijven in Rotterdam
 • Naam contactpersoon – Bedrijven in Rotterdam
 • Functie contactpersoon – Bedrijven in Rotterdam
 • E-mailadres – Bedrijven in Rotterdam
 • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen) – Bedrijven in Rotterdam
 • Branche – Bedrijven in Rotterdam
 • Website – Bedrijven in Rotterdam
 • Import/export – Bedrijven in Rotterdam

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

Alle bedrijven in Rotterdam is slechts een deel van de mogelijkheden. Wij beschikken wereldwijd over bedrijven in alle woonplaatsen en landen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor jouw wensen. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Ja, BoldData beschikt over de adressen van alle particulieren en huishoudens in Rotterdam en zelfs heel Nederland. Hou er rekening mee dat we van partculieren de adressen, namen en telefoonnummers mogen leveren. Emailadressen zijn dus niet leverbaar.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360