Adressenbestand Particulieren

Start je project of campagne naar particulieren met onze eersteklas consumentendatabase

Bereik precies de persoon die je wilt bereiken! BoldData levert maatwerk adressenbestanden uit een database van 7.7 miljoen adressen van Nederlandse huishoudens. En 5 miljoen adressen van particulieren in België. We beschikken over meer dan 50+ doelgroepen. Van gezinnen tot autobezitters en senioren.

Koop maatwerk adressenbestand met particulieren

BoldData levert alleen particuliere adressenbestanden die conform de AVG wetgeving verzameld en geleverd worden. Dit doen we door gebruik te maken van honderden betrouwbare en unieke bronnen. We kunnen adressenbestanden van particulieren selecteren op een groot aantal kenmerken: gezinnen, woninginformatie, inkomen nog 50 overige kenmerken. Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt adressenbestand voor uw campagne. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Adressenbestand particulieren

Adressen particulieren met koopwoning4.368.181
Adressen particulieren met huurwoning3.207.837
Adressen particulieren in vrijstaande woningen1.021.602
Adressen senioren (65+)1.773.903
Adressen autobezitters 3.245.909
Adressenbestand Vermogenden134.798
Adressenbestand particulieren in 100+ overige selectiesVraag een offerte!

Veelgestelde vragen over deze Consumenten Database

De prijsstelling is eenvoudig; we rekenen een prijs per adres. Deze prijs is afhankelijk van het aantal adressen dat je nodig hebt. De minimale bestelwaarde is € 550, -. Dit komt overeen met ongeveer 2.500 up-to-date consumenten adressen. Bekijk hier onze prijslijst.

 

Vertel ons je doelgroep en wij sturen je een gratis offerte. Bel +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected].

Je vertelt ons je doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar het adressenbestand dat perfect is afgestemd op je doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij je binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van je doelgroep inclusief prijsopgave. Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg je selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met een data-expert op +31 (0)20 705 2360. Op basis van deze inzichten ontvang je binnen 48 uur een gratis offerte.

Hieronder tref je een opsomming aan van de data die beschikbaar is.

  • Adressenbestand particulieren kopen – Algemene informatie: achternaam, voornaam, geslacht, taal, leeftijd
  • Adressenbestand consumenten kopen – Contactinformatie: postadres, telefoon (emailadressen zijn niet beschikbaar voor marketingdoeleinden)
  • Adressen particulieren kopen – Gezinsinformatie: type huishouding, aantal kinderen, type inkomen
  • Adressenbestand particulieren kopen – Interessegebieden: fietsen, wandelen, reizen, beleggen
  • Adressen consumenten kopen – Woninginformatie: huur of koop, bouwjaar, type woning etc.

Meer informatie over de beschikbare data vind je in deze datasheet over ons adressenbestand met particulieren.

BoldData levert alleen particulieren adressenbestanden die doorlopend onderhouden worden. Dit zijn openbare bronnen zoals het BAG, CBS, Kadaster, telefoonboeken, professionele gidsen en overlijdensregisters. Maar ook samenwerkingsverbanden zoals enquêteformulieren en abonneebestanden. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een particulieren database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een consument die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week verhuisd zijn. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

Ja. Maar allereerst is het belangrijk om te weten dat er met de ingang van de AVG wetgeving niks veranderd qua direct marketing en e-mail marketing. Lees ook ons blog hier.  Er wijzigt vooral veel voor het verwerken en actueel houden van data.  In dit opzicht zijn al onze data complementair aan de AVG wetgeving.

BoldData maakt namelijk gebruik van een gemeenschappelijk belang als rechtsgrond voor onze gegevensverwerking. Dit doen we altijd door een balansbeoordeling uit te voeren, die onze interesse voor de verwerking van de gegevens en het recht op privacy van het individu verifieert en in evenwicht brengt. In algemene termen, dit is wat de balansbeoordeling omvat:

  • Een beschrijving van het gemeenschappelijk belang van BoldData en een evaluatie als de gegevensverwerking noodzakelijk en proportioneel is voor het doel dat we hebben.
  • De impact op de individuen en of zij redelijkerwijs verwachten wat er met hun gegevens zal gebeuren, evenals hoe gevoelige gegevens zijn, hoeveel gegevens worden gebruikt en hoe deze worden verwerkt;
  • Aanvullende voorzorgsmaatregelen die we hebben ingesteld en die de impact op de individuen kunnen beperken, zoals dataminimalisatie, privacyverbeterende technologieën; grotere transparantie, het recht om niet deel te nemen en dataportabiliteit.

De registratie van de balansbeoordeling wordt opgeslagen, zodat we de overwegingen die we hebben gemaakt kunnen aantonen. Bij het afwegingsproces moeten we aan alle eisen voor de rechten van het individu voldoen. We nemen ook technische en organisatorische maatregelen om de gegevens van individuen te beveiligen.

Neem contact met ons op voor advies op maat of meer informatie over privacywetgeving via +31 (0) 20 705 2360 of [email protected]. Wij zijn hier om te helpen!

 

Anders dan bij zakelijke adressenbestanden, zijn de mogelijkheden qua consumenten adressen zeer afwijkend per land. Je hebt te maken met afwijkende wetgeving en demografische kenmerken. In principe kunnen we je in bijna ieder land voorzien met adressen van particulieren, maar het zal per land verschillen of we kunnen selecteren op leeftijd, gezinnen, woning, hobbies, etc. In de regel kan je er vanuit gaat dat de selectiemogelijkheden in Nederland ook beschikbaar zullen zijn in de meeste West Europese landen, zoals Belgie, Frankrijk, Duitsland, UK, Spanje en alle landen in Scandinavie.

Wil je consumenten over de grens bereiken? Neem dan contact op met een data expert via +31 (0) 20 705 2360 of [email protected]. Wij zijn hier om te helpen!

 

Wil je aan de slag met deze adressenlijst van particulieren?

Heel simpel: Vertel ons gewoon wie je wilt bereiken en in welke regio.

Op basis hiervan ontvang je binnen 48 uur een offerte en een gedetailleerd overzicht van je particulieren adressenbestand. Let op: we kunnen geen gratis samples aanleveren van consumentenadressen.

 

Akkoord met de offerte en wil je het adressenbestand particulieren kopen? Vertel ons wanneer je campagne start. Vervolgens bezorgen we de aangepaste bedrijfslijst binnen 2 – 3 werkdagen in Excel. En kan je starten om met uiterste precisie je doelgroep te bereiken.

Neem telefonisch contact op met +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected].

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360