Mailinglijsten kopen Nederland

Eersteklas mailadressen kopen bij de marktleider in data

Start je mail campagne en begin met vinden van nieuwe klanten in Nederland door mail adressen te kopen. Bereik je doelgroep met extreme precies met een mailinglijst die binnen 24 uur in Excel geleverd kan worden of een bulk licentie met alle 3 miljoen mailadressen in Nederland 300 miljoen mailadressen wereldwijd. 

BoldData levert alleen mailinglijsten die conform de AVG wetgeving verzameld en geleverd worden. Dit doen we door honderden betrouwbare en unieke bronnen te combineren met slimme software en een team van gedreven data experts. Daarnaast is BoldData de enige dataleverancier die persoonlijke emailadressen van specifieke contactpersonen kan leveren zoals HR managers, IT managers and directeuren. Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt adressenbestand voor uw campagne. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Eerst testen? Geen probleem: vraag hier een GRATIS testbestand.

Mailinglijsten kopen: 3.299.878 mailadressen

Landbouw, bosbouw en visserij 85468
Winning van delfstoffen 1275
Industrie 86618
Productie en distr. van en handel in elektriciteit, aardgas, stoom en gekoelde lucht 3996
Winning en distributie van water; afval- en afvalwaterbeheer en sanering 4214
Bouwnijverheid - zakelijke adressen kopen 217569
Groot- en detailhandel; reparatie van auto's 340811
Vervoer en opslag 62282
Logies-, maaltijd-, en drankverstrekking (Horeca)80428
Informatie en communicatie Zakelijke adressen kopen 121210
Financiële instellingen & Banken129526
Verhuur van en handel in onroerend goed (vastgoed)59476
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening 494463
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening 109681
Openbaar bestuur, overheidsdiensten en verplichte sociale verzekeringen 6587
Onderwijs 115867
gezondheids- en welzijnszorg 258021
Cultuur, sport en recreatie Zakelijke adressen kopen 163485
Overige dienstverlening 310263
Huishoudens als werkgever; productie van goederen en diensten door huishoudens 30
Extraterritoriale organisaties en lichamen 81
Huishoudens als werkgever; productie van goederen en diensten door huishoudens
Extraterritoriale organisaties en lichamen

Veelgestelde vragen over zakelijke adressen kopen bij BoldData

De prijsstelling is eenvoudig; we rekenen een prijs per adres. Deze prijs is afhankelijk van het aantal mailadressen dat je nodig hebt

Het minimumorderbedrag om mailinglijsten te kopen is € 425,-. Dit komt overeen met ongeveer 1.000 up-to-date zakelijke adressen in Nederland. Vertel ons je doelgroep en wij sturen je een gratis offerte. Bel +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je vertelt ons je doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar het adressenbestand dat perfect is afgestemd op je doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij je binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van je doelgroep inclusief prijsopgave. Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg je selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 48 uur per email.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met een data-expert op +31 (0)20 705 2360. Op basis van deze inzichten ontvang je binnen 48 uur een gratis offerte.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

 • Bedrijfsnaam
 • Handelsnaam
 • adres 1
 • Adres 2
 • Adres Straat
 • Adres Huisnummer
 • Postcode
 • Stad
 • Provincie
 • Land
 • Naam CEO Contactgegevens
 • Telefoon of mobiel
 • Heeft website of e-mail
 • Internationale code
 • Unieke ID
 • Taal
 • Telefoon
 • Fax apparaat
 • mobiel
 • Website
 • E-mail
 • Kvk Nummer
 • Jaar van Oprichting
 • Importeren / exporteren
 • Aantal vestigingen / entiteiten
 • Industrie
 • Lengtegraad
 • Breedtegraad

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

BoldData levert alleen zakelijke adressenbestanden die doorlopend onderhouden worden. Dit zijn openbare bronnen zoals het handelsregister van de Kamer van Koophandel, BAG, CBS, Kadaster, telefoonboeken, professionele gidsen en overlijdensregisters. Maar ook samenwerkingsverbanden zoals enquêteformulieren en abonneebestanden. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een particulieren database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een consument die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week verhuisd zijn. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

Ja. Maar allereerst is het belangrijk om te weten dat er met de ingang van de AVG wetgeving niks veranderd qua direct marketing en e-mail marketing. Lees ook ons blog hier.  Er wijzigt vooral veel voor het verwerken en actueel houden van data. In dit opzicht zijn al onze data complementair aan de AVG wetgeving.

BoldData maakt namelijk gebruik van een gerechtvaardigd belang als rechtsgrond voor onze gegevensverwerking. Dit doen we altijd door een balansbeoordeling uit te voeren, die onze interesse voor de verwerking van de gegevens en het recht op privacy van het individu verifieert en in evenwicht brengt. In algemene termen, dit is wat de balansbeoordeling omvat:

 • Een beschrijving van het gemeenschappelijk belang van BoldData en een evaluatie als de gegevensverwerking noodzakelijk en proportioneel is voor het doel dat we hebben.
 • De impact op de individuen en of zij redelijkerwijs verwachten wat er met hun gegevens zal gebeuren, evenals hoe gevoelige gegevens zijn, hoeveel gegevens worden gebruikt en hoe deze worden verwerkt;
 • Aanvullende voorzorgsmaatregelen die we hebben ingesteld en die de impact op de individuen kunnen beperken, zoals dataminimalisatie, privacyverbeterende technologieën; grotere transparantie, het recht om niet deel te nemen en dataportabiliteit.

De registratie van de balansbeoordeling wordt opgeslagen, zodat we de overwegingen die we hebben gemaakt kunnen aantonen. Bij het afwegingsproces moeten we aan alle eisen voor de rechten van het individu voldoen. We nemen ook technische en organisatorische maatregelen om de gegevens van individuen te beveiligen.

BoldData wordt jaarlijk geaudit door de DDMA en is gerechtigd om het privacy keurmerk te voeren.

Neem contact met ons op voor advies op maat of meer informatie over privacywetgeving via +31 (0) 20 705 2360 of info@bolddata.nl. Wij zijn hier om te helpen!

 

Mailadressen kopen bij de KvK lijkt goedkoper! Maar uiteindelijk ben je vaak duurder uit, want de kvk rekent een prijs gegeven dat je koopt (contactpersoon, telefoonnummer, postadres etc.). Ook levert de KvK geen emailadressen. BoldData levert altijd een volledige dataset* met alle informatie die beschikbaar is waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent. Lees hier waarom BoldData de goedkoopste is.

*een volledige dataset bevat: postadres (NAW), telefoonnummer, branche, aantal werknemers, persoonlijk emailadressen en/of algemeen e-mailadres, naam contact persoon, functie, mobiel nummer (indien beschikbaar), website (indien beschikbaar), werknemersklasse en KVK nummer

Mailinglijsten kopen is mogelijk in meer dan 100 landen bij BoldData. Alle data wordt op een AVG secure manier verzameld via locale handelregisters en samenwerkingen met lokale uitgeverijen en bedrijven.

Wil je bedrijven over de grens bereiken? Neem dan contact op met een data expert via +31 (0) 20 705 2360 of info@bolddata.nl. Wij zijn hier om te helpen!

 

Wil je van BoldData een mailinglijst kopen?

Heel simpel: Vertel ons gewoon wie je wilt bereiken en in welke regio. Op basis hiervan ontvang je binnen enkel uren een offerte een gedetailleerd overzicht van je mailinglijst. Bij het kopen van onze mailadressen is het mogelijk om eerst een gratis sample van 10 adressen aan te vragen.

Akkoord met de offerte en wil je de adressen kopen? Vertel ons wanneer je campagne start. Vervolgens bezorgen we de aangepaste adressenlijst binnen 2 – 3 werkdagen in Excel (zakelijke adressen kopen is zelfs mogelijk binnen 24 uur). Vervolgens kan je starten om met uiterste precisie je doelgroep te bereiken.

Neem telefonisch contact op met +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360