Huis aan Huis Breda

Bereik alle particulieren met AVG proof huis aan huis verspreiding Breda

Met BoldData’s Huis aan Huis Breda bereik je huishoudens op grote schaal of met extreme precisie. Perfect voor verspreiding van flyers, direct-mail en folders. Bereik alle 81.791 huishoudens in Breda. Wij kunnen Bredase huishoudens selecteren op postcode, wijk, woonplaats, gemeente, provincies of zelfs alle 8.6 miljoen huishoudens in heel Nederland.

Minder overlast, meer bereik

BoldData’s Huis-aan-huis bestanden wordt conform de AVG wetgeving samengesteld op basis van meer dan 100+ doelgroepen: van gezinssamenstelling tot leeftijd, inkomen en woninginformatie. Daardoor bereik je alleen Bredase huishoudens die midden in je doelgroep vallen. Van verspreiding met huis aan huis Breda naar personen in een vrijstaand koophuis naar alle pensionado’s of Bredase huishoudens met een gemiddeld inkomen. Wij selecteren je doelgroep met extreme precisie. Dit voorkomt overlast bij ontvangers en is beter voor de response van je huis-aan-huis mailing. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Huis aan Huis Breda

Huis aan Huis verspeiding Breda naar alle huishoudens81791
Huis aan Huis Breda naar koopwoningen46944
Huis aan Huis Breda naar huurwoningen34800
Huis aan huis Breda naar woningen met WOZ > 450.000 EUR10972
Huis aan Huis Breda naar appartementen31548
Huis aan Huis Breda naar bouwjaar <197040381
Huis aan Huis Breda naar hoekwoningen10911
Senioren Huis aan Huis verspreiding Breda18973
Gezinnen met kinderen Huis aan Huis verspreiding Breda7676
Jonge stellen (<35 jaar) huis aan huis verspreiding Breda5998
Huis aan Huis verspreiding Breda naar donateurs40438
Huis aan Huis Breda naar autobezitters (merk, model etc.)37637
Huis aan Huis verspreiding Breda naar motorfietsers1836
Modale inkomens Huis aan Huis verspreiding Breda27548
Vermogenden huis aan huis verspreiding Breda1893
Huis aan Huis verspreiding is mogelijk naar alle woonplaatsen in NederlandVraag een offerte

Ja ja sticker op de brievenbus

Het bereiken van alle Nederlandse huishoudens gaat steeds moeilijk worden omdat steeds meer gemeentes gaan werken met de ja/ja-sticker op de brievenbus. Alleen huishoudens die een nieuwe Ja-Ja sticker plakken krijgen in het vervolg nog folders en brochures. Breda is al gestart met de JaJa sticker. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Bredase brievenbussen zonder sticker door de folderbezorgers moeten worden voorbijgegaan. Dit is een probleem voor veel retailers en adverteerders. Tenzij je gebruik maakt van geadresseerde huis-aan-huis data van BoldData. Wij beschikken over een database met 8.6 miljoen huis aan huis adressen van Nederlandse huishoudens. Perfect voor huis aan huis verspreiding!

Folder alternatief Breda: data van Huis aan Huis Breda

De gemeente Breda start per 01-01-2020 met de ja-ja sticker. Geadresseerde Huis-aan-huis data is het alternatief om alle Bredase in de brievenbus te bereiken met een flyer, folder, DM of catalogus. Andere grote gemeenten in Nederland, zoals Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Leiden en Haarlem werken ook met het ja-ja systeem. Onze huis aan huis database kan geleverd worden in alle gemeentes in Nederland. Starten met huis-aan-huis verspreiding in jouw omgeving? Vertel ons welke regio via het contactformulier of bel met een data expert via via +31(0)20 705 2360.

Huis aan Huis reclame Breda volgens AVG privacywetgeving

BoldData levert alleen huis-aan-huis bestanden die conform de AVG wetgeving verzameld en geleverd worden. Dit doen we door gebruik te maken van honderden betrouwbare en unieke bronnen. De data wordt altijd in een beveiligde omgeving geleverd aan de verspreider. Daarnaast worden alle huis-aan-huis adressen die ingeschreven staat bij het Postfilter verwijderd. Dit register verzamelt alle adressen waar géén geadresseerde reclame naartoe gestuurd mag worden. Vragen over de privacywetgeving? Neem contact op met een privacy expert via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Veelgestelde vragen over onze Huis aan Huis verspreiding Breda

De prijsstelling is eenvoudig; we rekenen een prijs per adres. Deze prijs is afhankelijk van het aantal huishoudens dat je wil bereiken. De minimale bestelwaarde is € 925, -. Dit komt overeen met ongeveer 5.000 up-to-date consumenten huishoudens. Bekijk hier onze prijslijst.

Let op: De prijs voor verspreiden en drukken komt hier bovenop. BoldData brengt je in contact met de goedkoopste verspreidings-experts die voor jou bekijken welke verzending het best past.

Vertel ons je doelgroep en wij sturen je een gratis offerte. Bel +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

1.) Vertel ons welke regio je wilt bereiken

Onze data experts nemen de tijd om je organisatie, doelgroep en campagne te leren kennen. Gebaseerd op deze inzichten creëren we een op maat gesneden huis aan huis adressenbestand, samengesteld op basis van meer dan 100 criteria: van gezinssamenstelling tot leeftijd en inkomen.

2.) Ontvang een gratis telling van je doelgroep

Je ontvangt binnen 24 uur een offerte van het totale aantal huis aan huis adressen in jouw ideale doelgroep en regio.

3.) Huis aan huis verspreiding Breda door specialist

BoldData brengt je in contact met de goedkoopste verspreidings experts die voor jou bekijken welke verzending het best past.

4.) Levering huis-aan-huis bestand

Tevreden? Dan leveren we de op maat gesneden huis aan huis bestand binnen 48 uur in Excel aan jou of aan de verspreider uit.

5.) Bereik alle Nederlanders of Bredanaren

Op de afgesproken datum bereik je op een effectieve en laagdrempelige manier je doelgroep in Nederland met je brief of folder.

Je vertelt ons je doelgroep en de gewenste regio via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie selecteren wij het huis aan huis bestand dat perfect is afgestemd op je doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij je binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal huishoudens van je doelgroep inclusief prijsopgave. Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg je selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 48 uur aan jou of aan de verspreider uit.

Let op: de prijs voor verspreiden en drukken komt hier bovenop. BoldData brengt je in contact met de goedkoopste verspreidings-experts die voor jou bekijken welke verzending het best past.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met een data-expert op +31 (0)20 705 2360. Op basis van deze inzichten ontvang je binnen 48 uur een gratis offerte.

Hieronder tref je een opsomming aan van de huis aan huis data die beschikbaar is.

  • Huis aan Huis Breda – Algemene informatie: straatnaam, postcode, huisnummer, huisnummer toevoeging
  • Huis aan Huis Breda – Demografische kenmerken: leeftijd, inkomen, geslacht, opleiding (MBO, HBO etc.)
  • Huis aan Huis verspreiding Breda – Contactinformatie: postadres, telefoon, emailadressen
  • Huis aan Huis bladen Breda – Gezinsinformatie: type huishouding, aantal kinderen, type inkomen, gezinssamentelling, opleiding, sociale klasse
  • Huis aan Huis Breda – Interessegebieden: fietsen, wandelen, reizen, beleggen, sporten, vakanties, dansen, golf, hockey, Atletiek, Paardensport, beurs, financiën
  • Huis aan Huis Verspreiding Breda – Woninginformatie: huur of koop, bouwjaar, type woning (hoekwoning, appartement, vrijstaand, tussenwoning, twee-onder-een-kap-woning etc.), WOZ woningwaarde waarde etc.

Meer informatie over de beschikbare data vind je in deze datasheet over huis aan huis bestanden.

BoldData levert alleen particuliere huis aan huis bestanden die doorlopend onderhouden worden. Dit zijn openbare bronnen zoals het BAG, CBS, Kadaster, telefoonboeken, professionele gidsen en overlijdensregisters. Maar ook samenwerkingsverbanden zoals enquêteformulieren en abonneebestanden. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een huis aan huis bestand kan echter nooit 100% actueel zijn. Een huishouden dat vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week verhuisd zijn. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

Huis aan huis bladen Breda conform privacywetgeving

BoldData levert alleen huis-aan-huis bestanden die conform de AVG wetgeving verzameld en geleverd worden. Al onze huis aan huis bestanden mogen louter voor éénmalige campagnes worden gebruikt. Dit doen we door gebruik te maken van honderden betrouwbare en unieke bronnen. De data wordt altijd in een beveiligde omgeving geleverd aan de verspreider. Daarnaast worden alle huis-aan-huis adressen die ingeschreven staat bij het Postfilter verwijderd. Dit register verzamelt alle adressen waar géén geadresseerde reclame naartoe gestuurd mag worden. Vragen over de privacywetgeving? Neem contact op met een privacy expert via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Anders dan bij zakelijke adressenbestanden, zijn de mogelijkheden qua consumenten adressen zeer afwijkend per land. Je hebt te maken met afwijkende wetgeving en demografische kenmerken. In principe kunnen we je in bijna ieder land voorzien van huis aan huis bestanden, maar het zal per land verschillen of we kunnen selecteren op leeftijd, gezinnen, woning, hobbies, etc. In de regel kan je er vanuit gaat dat de selectiemogelijkheden in Nederland ook beschikbaar zullen zijn in de meeste West Europese landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland, UK, Spanje en alle landen in Scandinavië.

Wil je consumenten over de grens bereiken? Neem dan contact op met een data expert via +31 (0) 20 705 2360 of info@bolddata.nl. Wij zijn hier om te helpen!

 

Wil je aan de slag met huis aan huis verspreiding in Breda?

Heel simpel: Vertel ons gewoon wie je wilt bereiken en in welke regio.

Op basis hiervan ontvang je binnen 48 uur een offerte en een gedetailleerd overzicht van je huis aan huis bestand. Let op: we kunnen geen gratis samples aanleveren van huis aan huis adressen.

Akkoord met de offerte en wil je aan de slag met huis aan huis bestanden? Vertel ons wanneer je campagne start. Vervolgens bezorgen we het maatwerk huis aan huisbestand binnen 2 – 3 werkdagen in Excel. En kan je starten om met uiterste precisie je doelgroep te bereiken.

Neem telefonisch contact op met +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360