Huis aan Huis Utrecht

Bereik alle particulieren met AVG proof huis aan huis verspreiding Utrecht

Met BoldData’s Huis aan Huis Utrecht bereik je huishoudens op grote schaal of met extreme precisie. Perfect voor verspreiding van flyers, direct-mail en folders. Bereik alle 149.370 huishoudens in Utrecht. Wij kunnen Utrechtse huishoudens selecteren op postcode, wijk, woonplaats, gemeente, provincies of zelfs alle 8.6 miljoen huishoudens in heel Nederland.

Minder overlast, meer bereik

BoldData’s Huis-aan-huis bestanden wordt conform de AVG wetgeving samengesteld op basis van meer dan 100+ doelgroepen : van gezinssamenstelling tot leeftijd, inkomen en woninginformatie. Daardoor bereik je alleen Utrechtse huishoudens die midden in je doelgroep vallen. Van verspreiding met huis aan huis Utrecht naar personen in een vrijstaand koophuis naar alle pensionado’s of Utrechtse huishoudens met een gemiddeld inkomen. Wij selecteren je doelgroep met extreme precisie. Dit voorkomt overlast bij ontvangers en is beter voor de response van je huis-aan-huis mailing. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Huis aan Huis Utrecht

Huis aan Huis verspeiding Utrecht naar alle huishoudens149370
Huis aan Huis Utrecht naar koopwoningen48779
Huis aan Huis Utrecht naar huurwoningen102998
Huis aan huis Utrecht naar woningen met WOZ > 450.000 EUR32001
Huis aan Huis Utrecht naar appartementen66987
Huis aan Huis Utrecht naar bouwjaar <197050070
Huis aan Huis Utrecht naar hoekwoningen4501
Senioren Huis aan Huis verspreiding Utrecht31414
Gezinnen met kinderen Huis aan Huis verspreiding Utrecht36987
Jonge stellen (<35 jaar) huis aan huis verspreiding Utrecht70114
Huis aan Huis verspreiding Utrecht naar donateurs75010
Huis aan Huis Utrecht naar autobezitters (merk, model etc.)41598
Huis aan Huis verspreiding Utrecht naar motorfietsers1298
Modale inkomens Huis aan Huis verspreiding Utrecht60874
Vermogenden huis aan huis verspreiding3690
Huis aan Huis verspreiding is mogelijk naar alle woonplaatsen in NederlandVraag een offerte!

Ja ja sticker op de brievenbus

Het bereiken van alle Nederlandse huishoudens gaat steeds moeilijk worden omdat steeds meer gemeentes gaan werken met de ja/ja-sticker op de brievenbus. Alleen huishoudens die een nieuwe Ja-Ja sticker plakken krijgen in het vervolg nog folders en brochures.  Utrecht is al gestart met de JaJa sticker. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Utrechtse brievenbussen zonder sticker door de folderbezorgers moeten worden voorbijgegaan. Dit is een probleem voor veel retailers en adverteerders. Tenzij je gebruik maakt van geadresseerde huis-aan-huis data van BoldData. Wij beschikken over een database met 8.6 miljoen huis aan huis adressen van Nederlandse huishoudens.  Perfect voor huis aan huis verspreiding!

Folder alternatief Utrecht: data van Huis aan Huis Utrecht

De gemeente Utrecht start per 01-01-2020 met de ja-ja sticker. Geadresseerde Huis-aan-huis data is het alternatief om alle Utrechters in de brievenbus te bereiken met een flyer, folder, DM of catalogus. Andere grote gemeenten in Nederland, zoals Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Leiden en Haarlem werken ook met het ja-ja systeem. Onze huis aan huis database kan geleverd worden in alle gemeentes in Nederland. Starten met huis-aan-huis verspreiding in jouw omgeving? Vertel ons welke regio via het contactformulier of bel met een data expert via via +31(0)20 705 2360.

Huis aan Huis reclame Utrecht volgens AVG privacywetgeving

BoldData levert alleen huis-aan-huis bestanden die conform de AVG wetgeving verzameld en geleverd worden. Dit doen we door gebruik te maken van honderden betrouwbare en unieke bronnen. De data wordt altijd in een beveiligde omgeving geleverd aan de verspreider. Daarnaast worden alle huis-aan-huis adressen die ingeschreven staat bij het Postfilter verwijderd. Dit register verzamelt alle adressen waar géén geadresseerde reclame naartoe gestuurd mag worden. Vragen over de privacywetgeving? Neem contact op met een privacy expert via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected].

Veelgestelde vragen over onze Huis aan Huis verspreiding Utrecht

De prijsstelling is eenvoudig; we rekenen een prijs per adres. Deze prijs is afhankelijk van het aantal huishoudens dat je wil bereiken. De minimale bestelwaarde is € 925, -. Dit komt overeen met ongeveer 5.000 up-to-date consumenten huishoudens. Bekijk hier onze prijslijst.

Let op: De prijs voor verspreiden en drukken komt hier bovenop. BoldData brengt je in contact met de goedkoopste verspreidings-experts die voor jou bekijken welke verzending het best past.

Vertel ons je doelgroep en wij sturen je een gratis offerte. Bel +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected].

1.) Vertel ons welke regio je wilt bereiken

Onze data experts nemen de tijd om je organisatie, doelgroep en campagne te leren kennen. Gebaseerd op deze inzichten creëren we een op maat gesneden huis aan huis adressenbestand, samengesteld op basis van meer dan 100 criteria: van gezinssamenstelling tot leeftijd en inkomen.

2.) Ontvang een gratis telling van je doelgroep

Je ontvangt binnen 24 uur een offerte van het totale aantal huis aan huis adressen in jouw ideal doelgroep en regio.

3.) Huis aan huis verspreiding Utrecht door specialist

BoldData brengt je in contact met de goedkoopste verspreidings experts die voor jou bekijken welke verzending het best past.

4.) Levering huis-aan-huis bestand

Tevreden? Dan leveren we de op maat gesneden huis aan huis bestand binnen 48 uur in Excel aan jou of aan de verspreider uit.

5.) Bereik alle Nederlanders of Utrechters

Op de afgesproken datum bereik je op een effectieve en laagdrempelige manier je doelgroep in Nederland met je brief of folder.

Je vertelt ons je doelgroep en de gewenste regio via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie selecteren wij het huis aan huis bestand dat perfect is afgestemd op je doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij je binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal huishoudens van je doelgroep inclusief prijsopgave. Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg je selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 48 uur aan jou of aan de verspreider uit.

Let op: de prijs voor verspreiden en drukken komt hier bovenop. BoldData brengt je in contact met de goedkoopste verspreidings-experts die voor jou bekijken welke verzending het best past.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met een data-expert op +31 (0)20 705 2360. Op basis van deze inzichten ontvang je binnen 48 uur een gratis offerte.

Hieronder tref je een opsomming aan van de huis aan huis data die beschikbaar is.

  • Huis aan Huis Utrecht – Algemene informatie: straatnaam, postcode, huisnummer, huisnummer toevoeging
  • Huis aan Huis Utrecht – demgrafische kenmerken:leeftijd, inkomen, geslacht, opleiding (MBO, HBO etc.)
  • Huis aan Huis verspreiding Utrecht – Contactinformatie: postadres, telefoon, emailadressen
  • Huis aan Huis bladen Utrecht – Gezinsinformatie: type huishouding, aantal kinderen, type inkomen, gezinsamentelling, opleiding, sociale klasse
  • Huis aan Huis Utrecht – Interessegebieden: fietsen, wandelen, reizen, beleggen, sporten, vakanties, dansen, golf, hockey, Atletiek, Paardensport, beurs, financien
  • Huis aan Huis Verspreiding Utrecht – Woninginformatie: huur of koop, bouwjaar, type woning (hoekwoning, appartement, vrijstaand, tussenwoning, twee-onder-een-kap-woning etc.), WOZ woningwaarde waarde etc.

Meer informatie over de beschikbare data vind je in deze datasheet over huis aan huis bestanden.

BoldData levert alleen particuliere huis aan huis bestanden die doorlopend onderhouden worden. Dit zijn openbare bronnen zoals het BAG, CBS, Kadaster, telefoonboeken, professionele gidsen en overlijdensregisters. Maar ook samenwerkingsverbanden zoals enquêteformulieren en abonneebestanden. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een huis aan huis bestand kan echter nooit 100% actueel zijn. Een huishouden dat vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week verhuisd zijn. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

Huis aan huis bladen Utrecht conform privacywetgeving

BoldData levert alleen huis-aan-huis bestanden die conform de AVG wetgeving verzameld en geleverd worden. Al onze huis aan huis bestanden mogen louter voor éénmalige campagnes worden gebruikt.  Dit doen we door gebruik te maken van honderden betrouwbare en unieke bronnen. De data wordt altijd in een beveiligde omgeving geleverd aan de verspreider. Daarnaast worden alle huis-aan-huis adressen die ingeschreven staat bij het Postfilter verwijderd. Dit register verzamelt alle adressen waar géén geadresseerde reclame naartoe gestuurd mag worden. Vragen over de privacywetgeving? Neem contact op met een privacy expert via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected].

Anders dan bij zakelijke adressenbestanden, zijn de mogelijkheden qua consumenten adressen zeer afwijkend per land. Je hebt te maken met afwijkende wetgeving en demografische kenmerken. In principe kunnen we je in bijna ieder land voorzien van huis aan huis bestanden, maar het zal per land verschillen of we kunnen selecteren op leeftijd, gezinnen, woning, hobbies, etc. In de regel kan je er vanuit gaat dat de selectiemogelijkheden in Nederland ook beschikbaar zullen zijn in de meeste West Europese landen, zoals Belgie, Frankrijk, Duitsland, UK, Spanje en alle landen in Scandinavie.

Wil je consumenten over de grens bereiken? Neem dan contact op met een data expert via +31 (0) 20 705 2360 of [email protected]. Wij zijn hier om te helpen!

 

Wil je aan de slag met huis aan huis verspreiding in Utrecht?

Heel simpel: Vertel ons gewoon wie je wilt bereiken en in welke regio.

Op basis hiervan ontvang je binnen 48 uur een offerte en een gedetailleerd overzicht van je huis aan huis bestand. Let op: we kunnen geen gratis samples aanleveren van huis aan huis adressen.

Akkoord met de offerte en wil je aan de slag met huis aan huis bestanden? Vertel ons wanneer je campagne start. Vervolgens bezorgen we het maatwerk huis aan huisbestand binnen 2 – 3 werkdagen in Excel. En kan je starten om met uiterste precisie je doelgroep te bereiken.

Neem telefonisch contact op met +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected].

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360