Adressenbestand Detailhandel

Start je Retail campagne met data van de hoogste kwaliteit

De belangrijkste stap in een succesvolle campagne neem je met een adressenbestand van gezinnen. Start je campagne met 2.573.903 actuele adressen van gezinnen met kinderen in Nederland. Geheel op maat gemaakt door onze data-experts en klaar binnen 48 uur.

Koop maatwerk adressenbestand met gezinnen in Excel

Gezinnen met kinderen zijn een ideale markt voor een breed scala aan bedrijven. Benader families voor je marketing-, verkoop- of onderzoekcampagne met op nauwkeurige wijze door een op maat gemaakt bestand van families. Van jonge gezinnen tot tweeverdieners met een auto. Combineer dit met honderden overige selecties, zoals leeftijd, geslacht, woning, interesses, inkomen en geografie.

Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt adressenbestand voor uw campagne. Wij kunnen adressen van gezinnen selecteren op een groot aantal kenmerken: van aantal kinderen, woninginformatie, inkomen en nog 100 overige kenmerken. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Adressenbestand Gezinnen

Jonge gezinnenLeeftijd kinderen (geen naam) beneden 10 jaar
Type huishoudingGezinssamenstelling (Alleenstaand/ Samenwonend/Kinderen)
HuishoudgrootteAantal gezinsleden
Tweeverdieners
Niet-westerse achternaam
Type inkomen Pensioen, ZZP, Loondienst, uikering
MinimaBeneden modaal inkomen
Type inkomenZZP/Loondienst/Uitkering/Pensioen
Aantal kinderenIndicatie van leeftijd
AutoBezit van een auto (+ aantal)
OpleidingsniveauMBO/HBO/WO/etc.

Veelgestelde vragen over deze consumenten database

De prijsstelling is eenvoudig; we rekenen een prijs per adres. Deze prijs is afhankelijk van het aantal adressen dat je nodig hebt. De minimale bestelwaarde is € 925, -. Dit komt overeen met ongeveer 5.000 up-to-date consumenten adressen. Bekijk hier onze prijslijst.

Vertel ons je doelgroep en wij sturen je een gratis offerte. Bel +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je vertelt ons je doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar het adressenbestand dat perfect is afgestemd op je doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij je binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van je doelgroep inclusief prijsopgave. Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg je selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 48 uur per email.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met een data-expert op +31 (0)20 705 2360. Op basis van deze inzichten ontvang je binnen 48 uur een gratis

Hieronder tref je een opsomming aan van de data die beschikbaar is.

  • Algemene informatie: achternaam, voornaam, geslacht, taal, leeftijd
  • Contactinformatie: postadres, telefoon (emailadressen zijn niet beschikbaar)
  • Gezinsinformatie: type huishouding, aantal kinderen, type inkomen
  • Woninginformatie: huur of koop, bouwjaar, type woning etc.
  • Meet informatie over de beschikbare data vind je in deze datasheet.
  • Hoe actueel zijn de gegevens uit deze gezinnen database?

BoldData levert alleen adressenbestanden die doorlopend onderhouden worden. Dit zijn openbare bronnen zoals het BAG, CBS, Kadaster, telefoonboeken, professionele gidsen en overlijdensregisters. Maar ook samenwerkingsverbanden zoals enquêteformulieren en abonneebestanden. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een consument die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week verhuisd zijn. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage. 

Ja. Maar allereerst is het belangrijk om te weten dat er met de ingang van de AVG wetgeving niks veranderd qua direct marketing en e-mail marketing. Lees ook ons blog hier.  Er wijzigt vooral veel voor het verwerken en actueel houden van data.  In dit opzicht zijn al onze data complementair aan de AVG wetgeving.

BoldData maakt namelijk gebruik van een gemeenschappelijk belang als rechtsgrond voor onze gegevensverwerking. Dit doen we altijd door een balansbeoordeling uit te voeren, die onze interesse voor de verwerking van de gegevens en het recht op privacy van het individu verifieert en in evenwicht brengt. In algemene termen, dit is wat de balansbeoordeling omvat:

  • Een beschrijving van het gemeenschappelijk belang van BoldData en een evaluatie als de gegevensverwerking noodzakelijk en proportioneel is voor het doel dat we hebben.
  • De impact op de individuen en of zij redelijkerwijs verwachten wat er met hun gegevens zal gebeuren, evenals hoe gevoelige gegevens zijn, hoeveel gegevens worden gebruikt en hoe deze worden verwerkt;
  • Aanvullende voorzorgsmaatregelen die we hebben ingesteld en die de impact op de individuen kunnen beperken, zoals dataminimalisatie, privacyverbeterende technologieën; grotere transparantie, het recht om niet deel te nemen en dataportabiliteit.

De registratie van de balansbeoordeling wordt opgeslagen, zodat we de overwegingen die we hebben gemaakt kunnen aantonen. Bij het afwegingsproces moeten we aan alle eisen voor de rechten van het individu voldoen. We nemen ook technische en organisatorische maatregelen om de gegevens van individuen te beveiligen.

Neem contact met ons op voor advies op maat of meer informatie over privacywetgeving via +31 (0) 20 705 2360 of info@bolddata.nl. Wij zijn hier om te helpen!

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor je doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar sales@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 100 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor je doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar sales@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360