Adressenbestand Italië

Vind nieuwe klanten in Italië met adressen van de hoogste kwaliteit

Op zoek naar nieuwe klanten in Italië? BoldData geeft u toegang tot meer dan 6 miljoen actuele Italiaanse bedrijfsadressen van de hoogste kwaliteit. Van Kledingfabrikanten tot de grootste bedrijven in Italië. Wij leveren een op maat gesneden Italiaans adressenbestand binnen 24 uur in Excel. Wij nemen alles uit handen!

Koop maatwerk adressenbestand van Italië in Excel

Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt Italiaans adressenbestand voor uw campagne. Wij kunnen uw doelgroep in Italië selecteren op een groot aantal kenmerken: van regio tot omzet en het aantal werknemers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het overzicht en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan via het formulier.

Adressenbestand Italië – per branche

Landbouw260000
Industrie75000
Energie en afval6500
Bouwnijverheid112000
Groothandel66800
Detailhandel100000
Automotive27000
Transport37000
Horeca43000
Informatie en communicatie755000
Financiële instellingen30000
Zakelijke dienstverlening380000
Overheid6500
Onderwijs58000
Gezondheids- en welzijnszorg60800
Cultuur en sport60000
Persoonlijke dienstverlening60000
1700 overige branches aanwezig..Neem contact op!

B2B Adressenbestand Italië: accuraat en up-to-date

Deze database wordt continu geüpdatet op basis van diverse lokale bronnen, jaarlijkse telefonische screening, informatie van brancheorganisaties, internet, vakbladen en jaarverslagen. Wij nemen de tijd om je doelstellingen, planning, doelgroep en budget te begrijpen. Het resultaat is een op maat gesneden Italiaanse adressenbestand. Wil je meer weten? Vraag een gratis sample met 100 adressen uit onze Italiaanse B2B database.

Wil je een internationaal adressenbestand kopen uit meerdere landen? Dat kan! We beschikken over een database met meer dan 40 miljoen bedrijfsadressen in Europa en 300 miljoen bedrijfsadressen wereldwijd met gekwalificeerde e-mailadressen van bedrijven en beslissers. Vertel ons uw wensen en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected].

Veelgestelde vragen over deze Italiaanse B2B Database

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand is € 425,-. Hiervoor kunt u 1.000 actuele adressen kopen. Vertel ons uw doelgroep en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected]

Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van handelsregisters, brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • E-mailadres
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche
  • Website
  • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected] voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected].

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360