Adressenbestand België

Vind nieuwe klanten in België met top kwaliteit data van Belgische bedrijven

Op zoek naar nieuwe klanten in België? BoldData geeft u toegang tot meer dan 1.772.027 miljoen actuele Belgische bedrijfsadressen van de hoogste kwaliteit. Start je sales- en marketing campagne vandaag met een op maat gesneden Belgische adressenbestand. Kom in contact met duizenden potentiële Belgische klanten in alle sectoren en branches.

Koop maatwerk adressenbestand van België in Excel

Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt Belgisch adressenbestand voor uw campagne. Wij kunnen uw doelgroep in België selecteren op een groot aantal kenmerken: van regio tot omzet en het aantal werknemers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het overzicht en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan via het formulier.

Adressenbestand België – per branche

Boerderijen, fokken, kwekers57000
Industrie, samenstelling, fabricage135000
Elektriciteit, water, energie5300
Bouw, aannemers, installateurs251000
Groothandels, distributie88000
Retailers, Webshops, winkels143000
Autodealers, carrosseriebedrijven, garages32800
Logistiek, transport30500
Hotels- en accommodaties, restaurants, café's72500
ICT, computers, hi-tech49300
Bankieren, beleggen, hypotheek50800
Zakelijke dienstverlening, onroerend goed, ontwerp328000
Regeringen, ministeries4650
Onderwijs, training22110
Zorg, tandartsen, huisartsen102700
Culturele en sportieve stichtingen53400
Persoonlijke diensten, repareren, wellness66500
1700 overige branche beschikbaar..Neem contact op!

Adressenbestand België: accuraat en up-to-date

Deze database wordt continu geüpdatet op basis van diverse lokale bronnen, kruispuntbank van ondernemingen, jaarlijkse telefonische screening, truvo informatie van brancheorganisaties, internet, vakbladen en jaarverslagen. Onze Belgische B2B database wordt vertrouwd door diverse gerenommeerde direct marketing instituten. PostNL heeft in BoldData dan ook de perfecte partner gevonden om haar klanten te ondersteunen bij het vinden van de juiste doelgroep in het buitenland. Wil je meer weten? Vraag een gratis sample met 100 adressen uit onze Belgische B2B database.

Wil je een internationaal adressenbestand kopen uit meerdere landen? Dat kan! We beschikken over een database met meer dan 40 miljoen bedrijfsadressen in Europa en 300 miljoen wereldwijd met gekwalificeerde e-mailadressen van bedrijven en beslissers. Vertel ons uw wensen en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Veelgestelde vragen over deze Belgische Database

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand is € 425,-. Hiervoor kunt u ongeveer 1.000 actuele adressen kopen. We werken met volumekorting: koop meer, betaal minder. Bekijk onze prijzen hier. Vertel ons uw doelgroep en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens binnen Adressenbestand Belgie

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer – adressenbestand Belgie
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • E-mailadres
  • E-mailadres contactpersoon
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche – adressenbestand Belgie
  • Website – adressenbestand Belgie
  • Import/export – adressenbestand Belgie

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Lees hier meer over Belgische adresbestanden kopen!

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360