Adressenbestand Finland

Vind nieuwe klanten in Finland met top kwaliteit data van Finse bedrijven

Op zoek naar nieuwe klanten in Finland? BoldData geeft u toegang tot meer dan 545.019 actuele Finse bedrijfsadressen van de hoogste kwaliteit. Van Finse fabrieken tot de grootste bedrijven in Finland. Start je sales- en marketing campagne vandaag met een op maat gesneden Finse adressenbestand.

Koop maatwerk adressenbestand Finland in Excel

Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt adressenbestand voor uw campagne. Wij kunnen uw doelgroep in Finland selecteren op een groot aantal kenmerken: van regio tot omzet en het aantal werknemers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het overzicht en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan via het formulier.

Adressenbestand Finland – per branche

Landbouw81000
Industrie22500
Energie en afval3600
Bouwnijverheid62000
Groothandel23500
Detailhandel43100
Automotive11300
Transport26300
Horeca17000
Informatie en communicatie21400
Financiele instellingen5500
Zakelijke dienstverlening157000
Overheid3700
Onderwijs16000
Gezondheids- en welzijnszorg46100
Cultuur en sport16600
Persoonlijke dienstverlening16000
1700 overige branches aanwezig..Neem contact op!

Adressenbestand Finland: accuraat en up-to-date

Onze Finse B2B Database wordt dagelijks gecontroleerd. Het resultaat: je hebt toegang tot de meest actuele Finse B2Bdata voor je campagne. Voorkom imago schade en boetes! De privacywetgeving verschilt per land. BoldData kan er voor zorgen dat je campagne voldoet aan de internationale marketing wetgevingen. Wil je meer weten? Download een gratis sample met 100 adressen uit onze Finse B2B database.

Wil je een internationaal adressenbestand kopen uit meerdere landen? Dat kan! We beschikken over een database met meer dan 40 miljoen bedrijfsadressen in Europa met gekwalificeerde e-mailadressen van bedrijven en beslissers. Wil je bijvoorbeeld accountants in Belgie bereiken? Geen probleem. Vertel ons uw wensen en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Veelgestelde vragen over deze Finse Database

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand is € 425,-. Hiervoor kunt u ongeveer 1.000 actuele adressen kopen. Vertel ons uw doelgroep en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • E-mailadres
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche
  • Website
  • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360