Adressenbestand Financiële Professionals

Vind nieuwe klanten met adressen van Financiële Professionals

BoldData biedt u toegang tot een database met de gegevens van rechtskundige dienstverleners: van accountants tot registercontrollers en financieel directeuren. De personen binnen dit adressenbestand zijn overwegend werkzaam bij grote en middelgrote (accountants)kantoren- en bedrijven.

Koop maatwerk adressenbestand met Financiële Professionals in Excel

Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een prijsopgave aan via het contactformulier. BoldData levert voor uw campagne het adressenbestand dat perfect is afgestemd op uw doelgroep en doelstelling.

Adressenbestand Financiële Professionals

Administratiekantoren voor aandelen en obligaties21204
Boekhoudkantoren20131
Advocatenkantoren12152
Overige administratiekantoren11114
Rechtskundige adviesbureaus9051
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening8491
Assurantietussenpersonen7506
Vermogensbeheer7286
Belastingconsulenten6246
Accountants-administratieconsulenten5666
Commissionairs en makelaars in effecten, beleggingsadviseurs e.d.4896
Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d.3614
Registeraccountants3152
Overige dienstverlening op het gebied van verzekeringen en pensioenfondsen (geen taxateurs en assurantietussenpersonen)3113
Notariskantoren1993
Octrooibureaus955
Risicoanalisten en schadetaxateurs791
Deurwaarderskantoren402
Marketmakers99

Veelgestelde vragen over dit adressenbestand Financiële Professionals

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand is € 425,-. Hiervoor kunt u ongeveer 1.000 actuele adressen kopen. Vertel ons uw doelgroep en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • E-mailadres
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche
  • Website
  • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360