Adressenbestand Bloemisten

Laat je bedrijf groeien met adressen van Bloemisten van de hoogste kwaliteit

Op zoek naar nieuwe klanten in de  Bloemisten sector? BoldData geeft u toegang tot meer dan 8.345 actuele adressen van Bloemisten in Nederland en 98.977 adressen in Europa of zelfs wereldwijd. Van Bloemisten tot plantenhandels en tuincentra.

Koop maatwerk adressenbestand met bloemisten

Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt adressenbestand voor uw campagne. Wij kunnen e-mailadressen van bloemenwinkels selecteren op een groot aantal kenmerken: van land en regio tot omzet, sector en het aantal medewerkers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Adressenbestand Bloemisten Nederland

Groothandel in bloemen en planten2270
Bloemisten en plantenwinkels2739
Tuincentra538
Markthandel in bloemen planten en zaden466

Adressenbestand Bloemisten in Europa

Adressenbestand Bloemisten in Duitsland24311
Adressenbestand Bloemisten in Polen23414
Adressenbestand Bloemisten in Groot Brittanië8203
Adressenbestand Bloemisten in België7314
Adressenbestand Bloemisten in Rusland4950
Adressenbestand Bloemisten in Spanje4002
Adressenbestand Bloemisten in Zwitserland3736
Adressenbestand Bloemisten in Zweden3058
Adressenbestand Bloemisten in Oostenrijk2117
Adressenbestand Bloemisten in Finland1818
Diverse overige landen (vraag om het beschikbare aantal)

Veelgestelde vragen over deze Bloemisten database

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand is € 425,-. Hiervoor kunt u ongeveer 1.000 actuele adressen kopen. Vertel ons uw doelgroep en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit KvK’s, jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • E-mailadres
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche
  • Website
  • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Lees hier meer over adresbestanden kopen!

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360