MKB E-mail Database

Bereik nieuwe klanten met actuele e-mailadressen van MKB-ers!

BoldData biedt u toegang tot een MKB e-mail database met 200.000+ e-mailadressen van midden- en kleinbedrijven. Van ondernemers in de detailhandel tot persoonlijk emailadressen van directeuren van bouwbedrijven

Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een prijsopgave aan via het contactformulier. BoldData levert voor uw campagne het adressenbestand dat perfect is afgestemd op uw doelgroep en doelstelling.

MKB E-mail Database

Landbouw, boeren1903
Industrie, productie6058
Energie en afval521
Bouw, loodgieters, elektriciens18346
Groothandel9874
Detailhandel, supermarkten, winkels5200
Automotive, garages1000
Transport, verzending, vervoer6236
Hotels, gastronomie7581
IT, technologie, telecom11565
Bankieren, verzekeringen, holdings25402
Zakelijke dienstverlening, advocaten, boekhouding52357
Overheden, defensie70
Scholen, universiteiten12240
Gezondheidszorg, Verpleeghuizen, huisartsen en tandartsen20293
vrije tijd, musea, themaparken2580
Persoonlijke diensten, kapsalons, schoonheid16499

Veelgestelde vragen over deze E-mail Database

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van de de MKB e-mailadressen is € 425,-. Hiervoor kunt u ongeveer 1.000 actuele e-mailadressen kopen.

Vertel ons uw doelgroep en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected]

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • E-mailadres
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche
  • Website
  • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected] voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met financiële informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar het adressenbestand dat perfect is afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts zijn gespecialiseerd in internationale campagnes! Wij beschikken over marketing kennis per land en werken samen met lokale data expert over de hele wereld.  Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar [email protected] voor een advies over een op maat gesneden advies en een vrijblijvende offerte.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360