Adressenbestand ZZP

Start je project of campagne naar ZZP-ers met onze eersteklas database

Bereik alle ZZP’ers in Nederland!  BoldData beschikt over een 100% complete database met 1.904.223 adressen van Zelfstandigen Zonder Personeel. Deze database wordt wekelijks geupdate vanuit de KvK en nog diverse overige zakelijke bronnen.

Koop maatwerk adressenbestand met ZZP in Excel

BoldData levert alleen ZZP adressenbestanden die conform de AVG wetgeving verzameld en geleverd worden.  Dit doen we door gebruik te maken van honderden betrouwbare en unieke bronnen, zoals de Kamer van Koophandel, CBS, Kadaster en diverse overige bronnen. We kunnen adressenbestanden van ZZP-ers selecteren op een groot aantal kenmerken: woonplaats tot regio en 1500 branches. En van kappers tot timmermannen en tekstschrijvers. Wie je ook zoekt of wel product of dienst je ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt adressenbestand voor uw campagne. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het onderstaande overzicht en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Adressenbestand ZZP

Zelfstandige boeren40923
ZZP'ers in de Industrie (lassers etc.)49986
Adressenbestand ZZP'ers in de Bouw171528
Zelfstandige detaillisten en handelaren178288
Zelfstandigen in de logistieke sector38283
Zelfstandigen in de Horeca33150
Adressen ZZP in de ICT90185
Zelfstandigen in de financiele sector359969
ZZP-ers in de vastgoedsector38609
ZZP'ers in de zakelijke dienstverlening 435469
Overige ZZP'ers72515
Zelfstandigen in de onderwijssector88113
Adressen ZZP in de Zorg153025
Zelfstandigen in de culturele sector 96432
Overige Zelfstandigen85234

Veelgestelde vragen over deze ZZP database

De prijsstelling is eenvoudig; we rekenen een prijs per adres. Deze prijs is afhankelijk van het aantal adressen dat je nodig hebt. De minimale bestelwaarde is € 425, -. Dit komt overeen met ongeveer 1.00 up-to-date adressen van zzp’ers. 

Vertel ons je doelgroep en wij sturen je een gratis offerte. Bel +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je vertelt ons je doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar het adressenbestand dat perfect is afgestemd op je doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij je binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van je doelgroep inclusief prijsopgave. Wil je de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg je selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 48 uur per email.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met een data-expert op +31 (0)20 705 2360. Op basis van deze inzichten ontvang je binnen 48 uur een gratis offerte.

Hieronder tref je een opsomming aan van de data die beschikbaar is.

 • ZZP adressenbestand – Met Postadressen alle bedrijven 2.084.790
 • adressenbestand ZZP – Met Postadressen alle actieve bedrijven 2.094.124
 • ZZP adressenbestand – Met Telefoonnummers 2.027.583
 • adressenbestand ZZP’ers – Met contactpersonen 2.000.358
 • ZZP’ers adressen – Met ZZP emailadressen 853.692
 • ZZP database – Met Persoonlijke emailadressen 185.667
 • ZZP adressen – Met Aantal werknemers 2.089.740
 • Zelstandigen adressenbestand – Met Websites 2.043.514
 • ZZP adressenbestand – Met KVK nummer 2.074.678
 • ZZP adressen – Met Rechtsvormen 2.047.857
 • ZZP’ers adressen – Met Importerende bedrijven 346.740
 • ZZP email bestand – Met Exporterende bedrijven 244.351
 • Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

Meer informatie over de beschikbare data vind je in deze datasheet over ons adressenbestand met particulieren.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden vanuit de KvK database. Maar daar bovenop voegen we nog veel meer waarde toe: alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met financiële informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

Ja. Maar allereerst is het belangrijk om te weten dat er met de ingang van de AVG wetgeving niks veranderd qua direct marketing en e-mail marketing. Lees ook ons blog hier.  Er wijzigt vooral veel voor het verwerken en actueel houden van data.  In dit opzicht zijn al onze data complementair aan de AVG wetgeving.

BoldData maakt namelijk gebruik van een gemeenschappelijk belang als rechtsgrond voor onze gegevensverwerking. Dit doen we altijd door een balansbeoordeling uit te voeren, die onze interesse voor de verwerking van de gegevens en het recht op privacy van het individu verifieert en in evenwicht brengt. In algemene termen, dit is wat de balansbeoordeling omvat:

 • Een beschrijving van het gemeenschappelijk belang van BoldData en een evaluatie als de gegevensverwerking noodzakelijk en proportioneel is voor het doel dat we hebben.
 • De impact op de individuen en of zij redelijkerwijs verwachten wat er met hun gegevens zal gebeuren, evenals hoe gevoelige gegevens zijn, hoeveel gegevens worden gebruikt en hoe deze worden verwerkt;
 • Aanvullende voorzorgsmaatregelen die we hebben ingesteld en die de impact op de individuen kunnen beperken, zoals dataminimalisatie, privacyverbeterende technologieën; grotere transparantie, het recht om niet deel te nemen en dataportabiliteit.

De registratie van de balansbeoordeling wordt opgeslagen, zodat we de overwegingen die we hebben gemaakt kunnen aantonen. Bij het afwegingsproces moeten we aan alle eisen voor de rechten van het individu voldoen. We nemen ook technische en organisatorische maatregelen om de gegevens van individuen te beveiligen.

Neem contact met ons op voor advies op maat of meer informatie over privacywetgeving via +31 (0) 20 705 2360 of info@bolddata.nl. Wij zijn hier om te helpen!

 

Wereldwijd in meer dan 100+ landen.

Wil je ZZP-ers over de grens bereiken? Neem dan contact op met een data expert via +31 (0) 20 705 2360 of info@bolddata.nl. Wij zijn hier om te helpen!

 

Onze ZZP database is slechts een deel van de mogelijkheden, binnen onze gehele database kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Wil je aan de slag met deze adressenlijst van ZZP'ers?

Heel simpel: Vertel ons gewoon wie je wilt bereiken en in welke regio.

Op basis hiervan ontvang je binnen 48 uur een offerte en een gedetailleerd overzicht van je ZZP adressenbestand

Akkoord met de offerte en wil je het adressenbestand met ZZP-ers kopen? Vertel ons wanneer je campagne start. Vervolgens bezorgen we de ZZP database binnen 24 uur in Excel. En kan je starten om met uiterste precisie je doelgroep te bereiken.

Neem telefonisch contact op met +31 (0) 20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360