Customer Succes Case

PostNL bundelt krachten met BoldData voor geadresseerde data

Wereldwijde speler in direct mail

Al ruim 200 jaar zorgt PostNL dat post betrouwbaar en bereikbaar is. Ze zijn niet alleen een toonaangevende partij in de Benelux, ook in de rest van de wereld speelt PostNL een belangrijke rol op de direct mail- en postmarkt.

Internationale datapartner

PostNL wil haar rol als toonaangevende speler in de internationale post- en pakkettenmarkt uitbouwen door bedrijven te helpen om nieuwe klanten over de hele wereld te bereiken. Niet alleen door brochures, catalogi en andere direct mail te bezorgen, maar ook door het bijbehorende internationale adressenbestand te leveren. Hiervoor was PostNL op zoek naar een betrouwbare, internationale datapartner.

Diepgaande expertise

PostNL heeft de handen ineen geslagen met BoldData voor de ondersteuning van haar internationale direct marketing campagnes. Waarom wij de juiste datapartner zijn voor PostNL? Als internationale data expert bieden we wereldwijd bereik, maar lokale expertise en kwaliteit. Dat betekent dat al onze data afkomstig is van lokale bronnen en daarom van de hoogste kwaliteit is. Bovendien zijn we een sparringpartner die alles en meer weet van internationale data en haar lokale dynamiek, regels en uitdagingen. Kortom: we hebben diepgaande expertise in huis, waarmee PostNL de verwachtingen van haar klanten kan overtreffen.

Vind nieuwe klanten. Wereldwijd.

Bereik je doelgroep met extreme precisie. Waar dan ook ter wereld.

Eersteklas data is de basis van je direct marketing strategie. Onze geverifieerde, betrouwbare en accurate b2b database combineert wereldwijd bereik met onverslaanbare lokale kwaliteit. Of je nu in contact wilt komen met managers van vijfsterrenhotels in Europa of startups in Duitsland: wij selecteren je doelgroep met extreme precisie.

Laat onze data voor je werken. We hebben de juiste data voor al je direct marketing campagnes.

 • Direct mail

  341 miljoen postadressen
 • Email marketing

  48 miljoen e-mailadressen
 • Telemarketing

  105 million phone numbers
 • Social media

  105 miljoen telefoonnummers

Ontdek BoldData's Adressenbestanden

Bereik je doelgroep met extreme precisie

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360