Customer Succes Case

Hoe Nike lokale data gebruikte om consumenten met extreme precisie te bereiken

Nike Factory Outlet Stores

Nike verkoopt sportkleding en schoenen met hoge kortingen in de Nike Factory Outlet Stores. Het sportmerk opende de afgelopen jaren honderden van deze outlets door heel Europa.

Weinig aanloop

De outlet stores bevinden zich vaak op industrieterreinen of andere afgelegen gebieden met weinig aanloop. Omdat Nike haar outlet stores niet actief promoot op tv of in print, was de vraag aan BoldData: ‘Hoe kunnen we mensen in de omgeving naar de opening van de stores krijgen?

Sporters en hardlopers

Onze geverifieerde, accurate en betrouwbare database combineert wereldwijd bereik, met onverslaanbare lokale kwaliteit en expertise. Als internationale data expert weten we alles en meer van internationale data en haar lokale dynamiek, uitdagingen en regels. Daarom waren wij de aangewezen partner om op maat gesneden adressenbestanden te creëren voor elke winkelopening: van Berlijn tot Parijs en Istanbul. De selectiecriteria: consumenten ouder dan 18, met een interesse in sport, woonachtig in een 20 kilometer radius van de winkel. Nike gebruikte onze data om deze consumenten persoonlijk uit te nodigen voor de winkelopeningen. Omdat de doelgroep getarget werd met extreme precisie, overtrof de opkomst alle verwachtingen.

Vind nieuwe klanten. Wereldwijd.

Eersteklas data is de basis van je direct marketing strategie. Onze geverifieerde, betrouwbare en accurate b2b database combineert wereldwijd bereik met onverslaanbare lokale kwaliteit. Of je nu in contact wilt komen met managers van vijfsterrenhotels in Europa of startups in Duitsland: wij selecteren je doelgroep met extreme precisie.

Laat onze data voor je werken. We hebben de juiste data voor al je direct marketing campagnes.

 • Direct mail

  341 miljoen postadressen
 • Email marketing

  48 miljoen e-mailadressen
 • Telemarketing

  105 miljoen telefoonnummers
 • Social media

  28 miljoen social media contacten

Ontdek BoldData's Databases

Bereik je doelgroep met extreme precisie

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360