Customer Succes Case

Hoe Book a Tiger de concurrentie te slim af is met onze startup data

Online Schoonmaker boeken

Book a Tiger is het eerste digitale facility servicebedrijf met een full service oplossing voor zakelijke en particuliere klanten. Meer dan 100 bedrijven en duizenden huishoudens vertrouwen op de schoonmaakservice.

Groeien in competitieve B2B markt

Book a Tiger wil sneller groeien in de b2b markt in Nederland en Duitsland. De uitdaging? Veel bedrijven hebben al een schoonmaakservice. Argumenten als ‘we zijn goedkoper’ of ‘we zijn beter’ zijn niet meer doorslaggevend, omdat veel bedrijven al tevreden zijn met hun huidige schoonmaakservice. Het gevolg? Weinig effectieve telefoontjes voor het sales team.

Eersteklas Startup Database

Bij BoldData begrijpen we hoe frustrerend het kan is om koud te bellen zonder resultaat (we hebben het allemaal meegemaakt. In veel sectoren is het traditionele prijs/kwaliteit argument niet meer doorslaggevend. In dat geval moet je de concurrentie te slim zijn. Met eersteklas data bijvoorbeeld. En laat dat nu net onze specialiteit zijn. We hebben een op maat gesneden data licentie voor Book a Tiger opgezet. Met deze licentie heeft Book a Tiger onbeperkt toegang tot onze startup database in Amsterdam en Berlijn. De schoonmaakservice ontvangt wekelijks updates van alle nieuwe bedrijven. Waardoor het sales team direct contact kan opnemen met gloednieuwe kantoren die nog op zoek zijn naar een schoonmaakservice. Het resultaat: een enorme stijging van het aantal effectieve sales calls.

Vind nieuwe klanten. Wereldwijd.

Bereik je doelgroep met extreme precisie. Waar dan ook ter wereld.

Eersteklas data is de basis van je direct marketing strategie. Onze geverifieerde, betrouwbare en accurate b2b database combineert wereldwijd bereik met onverslaanbare lokale kwaliteit. Of je nu in contact wilt komen met managers van vijfsterrenhotels in Europa of startups in Duitsland: wij selecteren je doelgroep met extreme precisie.

Laat onze data voor je werken. We hebben de juiste data voor al je direct marketing campagnes.

 • Direct mail

  341 miljoen postadressen
 • Email marketing

  48 miljoen e-mailadressen
 • Telemarketing

  105 miljoen telefoonnummers
 • Social media

  28 miljoen contacten voor social campagnes

Ontdek BoldData's Adressenbestanden

Bereik je doelgroep met extreme precisie

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360