Adressenbestand Rusland

Vind nieuwe klanten in Rusland met top kwaliteit data van Russische bedrijven

Op zoek naar nieuwe klanten in Rusland? BoldData geeft u toegang tot meer dan 5.511.441 miljoen actuele Russische bedrijfsadressen van de hoogste kwaliteit. Van Russische oliebedrijven tot de grootste bedrijven in Moskou. Wij kennen onze weg in Rusland met 10 jaar ervaring in internationale campagnes. Profiteer van onze kennis!

Koop maatwerk adressenbestand Rusland in Excel

Welk product of dienst u ook biedt, wij leveren een op maat gemaakt adressenbestand voor uw campagne. Wij kunnen uw doelgroep in Rusland selecteren op een groot aantal kenmerken: van regio tot omzet en het aantal werknemers. Ontdek een deel van de mogelijkheden in het overzicht en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan via het formulier.

Adressenbestand Rusland – per branche

Landbouw100000
Industrie28300
Energie en afval4000
Bouwnijverheid48500
Groothandel20000
Detailhandel35000
Automotive11800
Transport24500
Horeca16000
Informatie en communicatie30000
Financiele instellingen5000
Zakelijke dienstverlening105000
Overheid4000
Onderwijs12500
Gezondheids- en welzijnszorg30000
Cultuur en sport29000
Persoonlijke dienstverlening24500
1700 overige branches aanwezig..Neem contact op!

Adressenbestand Rusland: accuraat en up-to-date

Onze Russische B2B Database wordt dagelijks gecontroleerd. Het resultaat: u heeft toegang tot de meest actuele Russische B2Bdata voor je campagne. Voorkom imago schade en boetes! De privacywetgeving verschilt per land. BoldData kan er voor zorgen dat uw campagne voldoet aan de internationale marketing wetgevingen. Wilt u meer weten? Download een gratis sample met 100 adressen uit onze Russische B2B database.

Wil je een internationaal adressenbestand kopen uit meerdere landen? Dat kan! We beschikken over een database met meer dan 40 miljoen bedrijfsadressen in Europa met gekwalificeerde e-mailadressen van bedrijven en beslissers. Vertel ons uw wensen en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Veelgestelde vragen over deze Russische Database

U vertelt ons uw doelgroep via het aanvraagformulier of telefoon. Op basis van deze informatie maken wij het adressenbestand dat perfect afgestemd op uw doelgroep en doelstelling. Vervolgens sturen wij u binnen een dag een vrijblijvende telling van het aantal adressen van uw doelgroep inclusief prijsopgave. Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

De prijs is afhankelijk van het aantal adressen en de adresgegevens die u nodig heeft. Het minimumorderbedrag van dit adressenbestand is € 750,-. Hiervoor kunt u ongeveer 2.000 actuele adressen kopen. Vertel ons uw doelgroep en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl

Wilt u de bestelling plaatsen? Bevestig simpelweg uw selectie per e-mail. Vervolgens leveren wij de adressen (in Excel) binnen 24 uur per email.

BoldData levert alleen adressenbestanden die dagelijks onderhouden worden. Alle contactpersonen worden jaarlijks gebeld om hun  gegevens te controleren. Daarnaast worden de databases geüpdatet met informatie uit jaarstukken, internet, vakbladen en gegevens van brancheorganisaties. De kwaliteit en actualiteit zijn dus uitstekend. Een database kan echter nooit 100% actueel zijn. Een contactpersoon die vorige week nog gecontroleerd is, kan immers volgende week een nieuwe baan hebben. Daarom dient u rekening te houden met een klein foutpercentage.

U kunt onder andere kiezen uit volgende adresgegevens

  • Volledig Postadres (Bedrijfsnaam – Adres – Woonplaats – Postbusadres)
  • Telefoonnummer
  • Naam contactpersoon
  • Functie contactpersoon
  • E-mailadres
  • Bedrijfsgrootte (aantal werknemers, omzet, aantal filialen)
  • Branche
  • Website
  • Import/export

Andere gegevens nodig? Neem contact met ons op!

 

In het overzicht staat slechts een deel van de mogelijkheden, binnen dit adressenbestand kunnen wij echter selecteren op meer dan 1.700 verschillende doelgroepen. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een passende selectie kunnen maken voor uw doelgroep. Neem contact met ons via +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Heb je een andere vraag?

Overige vragen? Onze data experts helpen u graag! Bel +31(0)20 705 2360 of stuur een e-mail naar info@bolddata.nl.

Je komt in goed gezelschap

Testbestand aanvragen 10 gratis adressen
Path
Bellen
Path
+31(0)20 705 2360